Platforma Inelul meu de vis – un nou serviciu Coriolan

Baza oricărei relații sănătoase este comunicarea. Însă de multe ori este dificil să transmiți partenerului tău ce inel de logodnă ți-ar plăcea să primești.

Într-un studiu din 2018, 52% dintre domnișoarele care au răspuns la chestionar au afirmat că inelul de logodnă primit a fost în totalitate o surpriză. Totuși 1 din 3 respondenți au confirmat că i-au arătat partenerului fotografii cu inelul de logodnă preferat sau i-au oferit informații despre stilul de inel care le place.

De multe ori domnișoarele aruncă mici indicii partenerilor, de la câteva fotografii subtile pe Instagram sau Pinterest, până la un wishlist în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, majoritatea partenerilor doresc ca achiziția inelului și momentul când vor pune marea întrebare să fie o surpriză.

De aceea, Coriolan vine în ajutorul domnișoarelor și a partenerilor acestora cu serviciul Inelul meu de vis, o platformă care poate fi extrem de utilă atunci când domnii sunt în căutarea inelului de logodnă perfect.

Cum funcționează platforma Inelul meu de vis!?

Domnișoarele accesează platforma și își completează preferințele în ceea ce privește design-ul general al inelului de logodnă,  culoarea aurului, forma pietrelor, tipul pietrelor prețioase și măsura degetului inelar.

Singurele informații personale pe care le solicităm sunt numărul de telefon al domnișoarei și cel al partenerului. 

Atunci când partenerul va dori să achiziționeze un inel de logodnă și să facă pasul, poate verifica direct pe platformă, în baza numărului său de telefon și cel al iubitei sale, dacă există un formular completat de către aceasta și informațiile cuprinse în document. Dacă domnișoara nu dorește să completeze numărul de telefon al iubitului, poate fi desemnată o altă persoană care să aibă acces la document – mama, sora, prietena cea mai bună, sau poate fi folosit din nou numărul de telefon personal.

Așa-i că e o modalitate bună de a-i ajuta pe parteneri să aleagă inelul de logodnă perfect pentru o cerere în căsătorie memorabilă?

Descoperă oferta de inele de logodnă Coriolan și apoi completează formularul Inelul meu de vis pentru a-l ajuta pe iubitul tău să aleagă inelul potrivit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.