Garantia Coriolan pentru bijuteriile tale

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Atunci cand relatia are la baza aur, diamante si alte nestemate, increderea se traduce prin „certificat de garantie”. Este necesar ca toate bijuteriile din aur sau cu pietrele pretioase sa fie insotite de un certificat de garantie dar ce contine acel certificat? Astazi vei afla totul despre garantia Coriolan si certificatul de conformitate pe care il oferim la orice achizitie din magazinele noastre.

In cadrul firmei Coriolan, se gasesc 3 tipuri de certificate: pentru verighete, pentru inele de logodna cu diamant si pentru bijuterii. Pentru fiecare dintre aceste categorii, avem anumite facilitati si servicii ce se potrivesc cu nevoile clientilor nostri. Garantia Coriolan a fost astfel gandita pentru ca si clientii nostri sa se bucure de bijuteriile achizitionate o perioada cat mai indelungata si sa fie satisfacuti de serviciile post vanzare pe care le gasesc la noi.

Garantia Coriolan pentru verighete

Ce trebuie sa stii in primul rand? Toate modele de verighete pe care le poti viziona in magazinele Coriolan sunt realizate de noi la unitatea de productie din Iasi. Lucram cu aur de 14K si 18K realizat dupa reteta proprie. Prin certificatul de garantie pe care il emitem, garantam: titlul aliajului din care sunt realizate verighetele si pietrele pretioase, in concordanta cu certificatul de conformitate emis prin marcarea cu: marca de garantie proprie sau marca de certificare ANPC; marca titlului aliajului din aur: 585 pentru aurul de 14K sau 750 pentru aurul de 18K; greutatea in carate a pietrelor pretioase montate.

Termenul de garantie pentru verighete este de 2 ani iar, pentru extra-beneficii, va trebui sa iti activezi (in maxim 30 de zile de la data achizitiei) garantia online aici. In cazul lipsei conformitatii, aceasta este in raspunderea Coriolan daca lipsa conformitatii apare intr-un termen de 2 ani de la data achizitiei inscrisa in certificatul de garantie.

💡 HINT – EXTRA-BENEFICII acordate la activarea garantiei online:

Asiguram intretinerea anuala gratuita! O data pe an, in baza garantiei online sau a certificatului, beneficiezi de intretinere si curatare profesionala, verificare/fixare montura pietre, precum si placarea cu rodiu pentru verighetele care sunt realizate integral din aur alb.

Inlocuirea pietrelor pierdute nu este o problema! In cazul in care ai o verigheta cu diamante si se intampla sa pierzi pietrele in primii 2 ani de la achizitie, noi le vom inlocui fara costuri suplimentare (pana la 0.05 ct inclusiv).

Garantia Coriolan pentru inele de logodna

In cazul inelelor de logodna cu diamant, pe care le realizam in unitatea de productie din Iasi, garantam titlul aliajului, la fel ca la verighete. Inelul de logodna beneficiaza si el de intretinere anuala gratuita, de curatare profesionala si verificare/fixare montura pietre. Apoi, avand in vedere ca inelul de logodna este o bijuterie purtata zilnic, noi recomandam ca acesta sa fie inspectat periodic de catre un bijutier Coriolan.

Dintre instructiunile de utilizare si pastrare a inelului, iti amintim:

  • sa feresti inelul de lovituri si contact direct cu alte metale si sa-l pastrezi intr-un compartiment separat pentru evitarea zgarierii (daca vine in contact cu alte inele sau alte bijuterii);
  • sa dai jos inelul obligatoriu inainte de baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare (evitarea intrarii in contact cu detergenti, produse cosmetice sau chimice)
  • sa nu folosesti solventi, substante chimice, parfum sau spray fixativ in apropierea inelului.
  •  

Garantia Coriolan pentru bijuterii

Asa cum ai presupus deja, oferim garantie si pentru bijuteriile comerzializate in magazinele noastre, ca in cazul verighetelor si inelelor. Bijuteriile pot fi realizate la unitatea de productie sau aduse din import, dar fiecare dintre ele au certificat de garantie. Pe perioada garantiei, serviciile de service se realizeaza la unitatea de productie Coriolan si cumparatorul se obliga sa respecte instructiunile de folosire si intretinere ale bijuteriilor. Daca iti vei activa si garantia online, vei beneficia si de cateva extra-beneficii cum ar fi curatarea profesionala (Jewelshine cu ultrasunete/Steamshine cu abur si o verificare/fixare a pietrelor) garantata o data pe an si inlocuirea pietrelor pierdute (mai multe detalii despre aceste beneficii fiind prezentate in certificatul de garantie).

🔔 Recomandare: Verifica, in momentul cumpararii, daca bijuteria achizitionata are defecte vizibile, diferente de nuanta sau forma.

Trebuie sa stii ca materialele de natura organica (perle, corale, scoici, sidef) sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. O atentie sporita trebuie sa ai pentru coliere si cercei pe care nu va trebui sa le porti in timpul somnului pentru a evita deteriorarea lor. Apoi, in cazul in care doresti sa cureti bijuteriile acasa, iti recomandam sa folosesti materiale speciale pentru curatare si sa eviti solventii, substantele chimice, parfumurile sau spray-ul fixativ.

Daca ai orice intrebare despre garantia pe care o oferim, nu ezita sa ne contactezi pe Facebook, la suport@coriolan.ro sau in oricare dintre magazinele noastre. Iti stam cu drag la dispozitie!

One comment

  1. Pingback: Cum activezi extra-garanția online pentru bijuteria ta de la Coriolan – Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.