18 idei de cadouri de Valentine’s Day și Dragobete

Indiferent dacă sărbătorești pe 14 sau pe 24 februarie, bijuteriile sunt unul dintre cadourile preferate de Ziua Îndrăgostiților, deoarece nimic nu spune „Te iubesc” precum o piesă frumoasă cu valoare sentimentală. Avantajul pe care bijuteriile îl au față de trandafiri, ciocolată și șampanie este acela că acestea o vor face să se gândească la tine de fiecare dată când le poartă. Multitudinea de opțiuni, de la cercei delicați la inele cu diamante, fac bijuteriile un cadou versatil și potrivit pentru oricine.

Indiferent dacă vrei să-ți surprinzi iubita sau să te răsfeți pe tine însăți, noi îți propunem 18 idei de cadouri ce vor adăuga puțină strălucire și farmec acestei zile deosebite. PS: Unele dintre ele au și o reducere!

Dacă ești pregătit să îi pui marea întrebare în această zi romantică, atunci te invităm să afli care sunt top 15 cele mai populare inele de logodnă Coriolan.

Lanț cu pandantiv în formă de inimă

Îți este frică că o bijuterie cu inimă poate fi un clișeu!? Te asigurăm că un pandantiv inimă poate fi șic și sofisticat. Acest lanț cu pandantiv de 10 mm are un diamant de 0,01 ct și face parte din colecția Sclipiri de diamant. Poți opta pentru aur alb, galben sau roz. În aceeași colecție regăsești și pandantive în formă de: fluture, stea, semi-lună, trifoi, cruce, soare și înger.

Lanț cu mini-inimă

Tot în colecția Sclipiri de diamant regăsești variantele mini ale lanțurilor cu pandantive în formă de inimă, fluture, stea, semi-lună, trifoi, cruce, soare și înger. Acestea au 6,5 mm și un diamant de 0,01 ct. Poți opta pentru aur alb, galben sau roz. Un colier simplu cu pandantiv inimă este o modalitate minimalistă, dar romantică de a-ți răsfăța persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților.

Cercei în formă de inimă

Nu trebuie să cheltui o mică avere pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Poți lua în considerare bijuterii minunate, precum acești cercei delicați cu diamant de 0,01 ct fac parte din colecția Sclipiri de diamant și se potrivesc perfect cu pandantivele de mai sus.

Piercing Allegria cu diamant

Cauți un cadou diferit, dar totuși care să aibă elemente asociate cu Ziua Îndrăgostiților? Pentru iubitoarele de piercing-uri, vă propunem să alegeți unul dintre multitudinea de modele oferite pe site și în magazine. Puteți găsi piercing-uri pentru ureche, nas sau chiar pentru buric.

Cercei Lily cu inimi

Iubitei tale îi plac bijuteriile nonconformiste!? Acești cercei „cățărători” din aur galben de 14K arată ca și cum ar „urca” pe ureche atunci când sunt purtați și dau impresia a mai multor piercing-uri. Cu siguranță vor atrage privirile celor din jur, iar iubita ta va fi în centrul atenției datorită lor.

Inel Aubrey

Chiar dacă nu ești încă pregătit să îngenunchezi și să pui marea întrebare, îi poți totuși oferi un inel pe care ea îl va adora. Inelul Aubrey cu un safir de 0,43 ct în formă de inimă înconjurat de diamante de 0,07 ct este o piesă deosebită și delicată, care va deveni cu siguranță o bijuterie care o va însoți zilnic.

Inel Valentina

Acest inel din aur alb de 18K cu un smarald în formă de inimă și diamante de 0,08 ct este unul dintre favoritele noastre! Alege-l pentru a-ți exprima aprecierea și sentimentele față de persoana dragă ție, mai ales că smaraldul simbolizează dragostea profundă.

Cercei Daphne

Adaugă o notă de strălucire colecției ei de bijuterii, cu cercei Daphne. Acești cercei cu tortiță cu smaralde în formă de inimă și diamante de 0,20 ct se potrivesc perfect cu inelul Valentina. Profită de reducerea de 20%! Smaraldele sunt puse în valoare de multitudinea de diamante strălucitoare, aspectul general al cerceilor fiind unul modern și prețios.

Cercei Skylar

Orice femeie trebuie să dețină măcar o pereche de cercei de tip stud (pe lob) cu diamante. Aceasta este o piesă clasică ce nu se va demoda niciodată. Poți opta pentru varianta cu diamante în formă de inimă sau diamante rotunde. Te asigurăm că nu vei da greș niciodată cu o pereche clasică de cercei cu diamante.

Colier cu diamant în formă de inimă

Dacă preferă aurul alb, dar și diamantele, atunci o poți surprinde oferindu-i acest fermecător colier cu inimă de diamante. Acest colier se potrivește perfect oricărei ținute și, în plus, poate fi purtat în straturi cu alte bijuterii pline de însemnătate pentru ea.

Cercei Amelia

Cine a spus că inimile nu pot fi purtate și ca cercei. O pereche de cercei cu elemente în formă de inimă și pietre cubic zirconia pot reprezenta un cadou perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Descoperă cerceii Amelia și surprinde-o cu o bijuterie din aur!

Pandantiv Nora

Ce cadou mai potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, decât o piesă care poate fi purtată în fiecare zi. Dacă ai un buget mai restrâns, însă totuși vrei să o surprinzi cu o bijuterie, atunci un pandantiv inimă este o variantă accesibilă pentru tine – alege cadoul cu doar 61 lei!

Brățară Camila

O brățară din aur de 14K cu charm-uri în formă de inimă și stea poate fi, de asemenea, o opțiune potrivită pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Ce modalitate mai drăguță de a-i transmite iubirea pe care i-o porți, decât printr-o brățară care o va însoți mereu și îi va purta noroc.

Lanț cu pandantiv cu turmaline

Nimic nu atrage privirea mai bine decât pietrele prețioase și semiprețioase colorate. Acest pandantiv cu diamante și turmaline este cu totul deosebit, fiind o declarație semnificativă față de persoana care primește cadoul. Turmalina este o piatră roz ce simbolizează dragostea necondiționată, așadar este o nestemată potrivită pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Cercei cu diamante

Ce poate fi mai romantic decât o pereche de cercei stud din aur roz de 18K cu diamante baghetă de 0,51 ct? Știai că unul dintre primii bijutieri care a folosit aurul roz în creațiile sale a fost chiar Carl Fabergé?

Inel cu diamante

Aurul roz aduce căldură și feminitate bijuteriilor. Acest inel cu diamante de 0,42 ct face parte din același set cu cerceii de mai sus. Combinația de diamante rotunde cu cele trapezoide este una de impact, care nu va fi trecută cu vedere ori de câte ori ea va purta inelul de la tine.

Inel cu diamante

Când ai îndoieli în ceea ce privește bijuteria perfectă pe care o să o oferi cadou, atunci trebuie să știi că diamantele sunt mereu o alegere negreșită. Bijuteriile cu diamante sunt piese uimitoare, care rezistă testul timpului în ceea ce privește designul. Alege un inel cu diamante de 0,29 ct plasate în formă de inimă, care va completa ținutele ei și îi va reaminti de iubirea pe care i-o porți.

Cercei Olivia cu inimi roz

O pereche de cerceii lungi se potrivesc și unei ținute casual, dar și unei ținute elegante. Inimile din email roz dau o notă jucăușă acestei bijuterii deosebite. O pereche de cercei potrivită atât pentru domnișoare, cât și pentru doamne.

Tu ce cadou vei oferi iubitei tale de Ziua Îndrăgostiților? Descoperă mai multe bijuterii pe site-ul Coriolan și în magazinele noastre din Iași și București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.