Top 15 cele mai populare inele de logodnă Coriolan

Fiecare inel de logodnă are farmecul său și este dificil să alegi unul singur, de aceea Făurarii de Fericire sunt alături de tine, pentru a te ajuta să alegi inelul perfect, care să exprime cel mai bine sentimentele tale față de persoana dragă ție. Cele mai populare sunt inelele solitaire cu un diamant rotund („round brilliant„), după care urmează cele cu un diamant în formă pătrată („princess„).

Trebuie să știi că la Coriolan oferim posibilitatea personalizării inelului de logodnă. Așadar, poți alege culoarea aurului (alb, galben sau roz), aliajul (14K sau 18K) și mărimea diamantelor. Diamantele standard sunt naturale, iar montarea pietrelor se face numai de către țintuitori cu experiență, pentru a oferi servicii de o calitate înaltă. Diamantele standard folosite de Coriolan pentru inelele de logodnă fac parte din grupele de culoare F-G, ceea ce înseamnă că sunt aproape incolore, și au o claritate VS pe scara GIA, deci incluziunile minore nu pot fi văzute cu ochiul liber, ci sunt vizibile doar pentru un evaluator calificat folosind o lupă ce mărește de 10 ori. De asemenea, putem folosi și diamante care au caracteristici diferite, cu prețuri disponibile la cerere. Descoperă mai multe lucruri despre cei 4C ai diamantelor în Ghidul Coriolan.

Fie că îți dorești ceva cu totul nou sau preferi stilul clasic, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău în top 15 cele mai populare inele de logodnă Coriolan cu diamante.

1. Inelul de logodnă DR121

Un inel de logodnă solitaire cu un design atemporal, inelul de logodnă DR121 face parte din colecția Aphrodite, o colecție de modele clasice iubite de toate miresele. Este greu să nu te îndrăgostești de frumosul diamant rotund („round brilliant”) care se află în centrul atenției. Design-ul inelului este de asemenea recomandat și datorită siguranței pe care o conferă montura diamantului, respectiv prinderea în 6 gheruțe.

2. Inelul de logodnă DR158

Alege inelul DR158 pentru a-ți declara dragostea puternică pe care o ai pentru partenera ta. Acest inel solitaire face parte din colecția Kalila, o colecție de inele romantice cu linii rotunjite. Montura în 4 gheruțe conferă siguranță în timpul purtării și, totodată, face ca diamantul central să pară mai mare, deoarece o suprafață mai mică din diamant este acoperită de prindere.

3. Inelul de logodnă DR321

Nu știi ce stil de inel preferă viitoarea ta logodnică și cauți un model cu care să mergi la sigur!? Propunerea noastră pentru tine este inelul de logodnă DR321, un inel tip solitaire, care face parte din colecția de modele clasice Aphrodite. Montura inelului este mai ridicată, fapt care scoate în evidență diamantul, dar oferă și posibilitatea de a fi purtat cu verighetă, fără să incomodeze sau să aibă un aspect disproporționat.

4. Inelul de logodnă DR222

Alege un inel de logodnă Half-Eternity (cu diamante pe jumătate de inel) pentru a-ți declara iubirea eternă. Inelul DR222 face parte din colecția Nayeli, o colecție de inele de logodnă moderne potrivite domnișoarelor ce preferă ca diamantul să aibă o montură joasă. Variantele inelului DR222 îți permit să personalizezi bijuteria în funcție de dimensiunea diamantelor și numărul acestora pe șină.

5. Inelul de logodnă DR320

Alege un inel de logodnă cu o montură zveltă, în 4 gheruțe, care evidențiază diamantul. Modelul DR320 este un inel solitaire care face parte din colecția de modele clasice Aphrodite. Diamantul este montat cu 4 gheruțe ceea ce îl face să pară mai mare, chiar și în situațiile în care diamantul are, de fapt, un carataj mai mic.

6. Inelul de logodnă DR096

Inelul de logodnă DR096 este un inel cu un design minimalist, însă de impact. Acesta face parte din colecția Aimee, o colecție deosebită, deoarece Făurarii de Fericire au ascuns măcar o inimă în designul fiecărui inel. În cazul inelului DR096 montura diamantului este realizată în 4 gheruțe sub formă de inimă. Ce modalitate mai drăguță de a-ți reitera iubirea față de partenera ta!?

7. Inelul de logodnă DR131

Cauți un inel clasic, dar totuși with a twist!? Inelul de logodnă DR131 poate fi răspunsul pentru tine. Acest model face parte din colecția Aiko, o colecție de inele cu detalii moderne. Montura joasă cu 6 gheruțe a diamantului face acest inel sigur și practic chiar și pentru iubitoarele de sport. Șina mai lată a inelului se potrivește perfect celor cu degete lungi.

8. Inelul de logodnă DR153

Îi plac îmbrățișările tale!? Alege un inel care să îi îmbrățișeze degetul inelar într-o strânsoare drăgăstoasă. Inelul de logodnă DR153 face parte din colecția Kalila, o colecție de inele romantice, iar montura acestuia imaginează o îmbrățișare a diamantului, la fel de protectivă ca îmbrățișările tale. Îți garantăm un DA răspicat!

9. Inelul de logodnă DR093

Surprinde-o cu un inel de logodnă cu totul deosebit și anume modelul DR093, care face parte din colecția Aiko. Diamantele pavé montate pe șina inelul atrag atenția spre diamantul central care poate fi admirat în toată splendoarea lui și pot simboliza motivele pentru care tu îți dorești ca iubita ta să îți fie alături toată viața.

10. Inelul de logodnă DR230

Îți dorești un inel care să îi împodobească degetul și să fure toate privirile? Inelul de logodnă DR230 poate fi o opțiune pentru tine. Acest model face parte din colecția Kalila și are aspectul unei fundițe, care subțiază vizual degetele. Are un aspect extrem de echilibrat, evidențiind atât diamantul central, cât și diamantele de pe șină.

11. Inelul de logodnă DR051

Un model simplu, dar foarte elegant, inelul de logodnă DR051 face parte din colecția Kalila. Diamantul central este pus în evidență datorită șinei subțiri a inelului și a faptului că este montat un pic mai sus. Bonus: Acest inel se potrivește perfect lângă verighetă!

12. Inelul de logodnă DR262

Inelul de logodnă DR262 este unul cu un design inovator, deoarece seamănă cu o floare care își desface petalele pentru a dezvălui sentimentele tale de iubire necondiționată pentru partenera ta. Acest inel face parte din colecția Kalila și se potrivește perfect pentru domnișoarele ce iubesc florile. Oferă-i acest inel împreună cu un buchet de trandafiri și cu siguranță va spune „DA!”.

13. Inelul de logodnă DR028

Cauți un inel modern, care să poată fi purtat și cu alte bijuterii sau alături de verighetă? Modelul DR028 face parte din colecția Nayeli, o colecție potrivită pentru domnișoarele care îți doresc o montură mai puțin expusă. Designul inelului este perfect pentru viitoarele mirese care îndrăgesc sportul, deoarece acest model cu siguranță nu le va incomoda niciodată.

14. Inelul de logodnă DR264

Îți dorești un diamant cu o tăietură diferită? Alege inelul de logodnă DR264 care are un diamant central în formă pătrată sau princess. Acest inel face parte din colecția Aiko, iar detaliul său ascuns, respectiv un diamant mic, poate fi acel secret știut doar de voi doi.

15. Inelul de logodnă DR407A

Acest inel face parte din colecția Manami, o colecție de inele de tip halo, ceea ce înseamnă că piatra centrală este înconjurată de mai multe pietre micuțe. Avantajul acestei monturi este faptul că diamantul central pare a avea un carataj mai mare, iar prețul inelului rămâne unul accesibil. Mai mult, acest inel prezintă și 10 diamante pe șina sa, ceea ce îl face și mai spectaculos.

Dacă dorești ceva cu totul unic, atunci poți opta și pentru un inel de logodnă cu diamante colorate, safir, smarald, rubin sau altă piatră prețioasă din colecția Carys sau colecția Adore.

Descoperă mai multe modele de inele de logodnă pe site-ul Coriolan și în magazinele noastre din Iași și București.

One comment

  1. Pingback: 18 idei de cadouri de Valentine’s Day și Dragobete – Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.