Verighete – Tendințele anului 2023

Fiecare poveste de dragoste este unică, iar verighetele pot evidenția unicitatea fiecărui cuplu. Pentru multe cupluri, verighetele clasice sunt cele care încununează cu succes relația lor, însă, pentru cuplurile care doresc să spargă tiparele și țin cont de trenduri, atunci acest articol poate fi de folos. Anul 2023 este despre stiluri îndrăznețe, așadar de abia așteptăm să vă povestim despre cele mai importante 5 tendințe ale verighetelor pentru acest an.

Verighete eternity

Inelele eternity au fost întotdeauna preferatele publicului, având un design clasic, dar plin de strălucire. Montura cea mai frecvent utilizată la verighetele eternity este pave, care prezintă diamantele într-o lumină cât mai bună, dar totuși le ține protejate. Verighetele eternity sunt un design atemporal, chiar și în cazul unei monturi diferite – în gheruțe, bezel, etc.

În portofoliul Coriolan avem o mulțime de opțiuni de verighete eternity, de aceea te invităm să îți alegi preferata.

Opțiunea de a insera diamante pe verighetă este una pe care nu o veți regreta pentru că acestea adaugă valoare, strălucire și decorează în mod deosebit orice inel simplu din aur. De cele mai multe ori, doamnele sunt cele care optează pentru un diamant sau pentru o bandă cu diamante de jur-împrejurul verighetei.

Verighete late/chunky

Stilul chunky își găsește locul și în zona verighetelor. Așadar, dacă vă căsătoriți anul acesta și doriți să fiți în tendințe, atunci puteți opta pentru o pereche de verighete masive. Acest design, mai dur și masculin, vine ca reacție la verighetele ultra-feminine prezente în tendințe în ultimii 5-10 ani.

Verighetele chunky sunt mai îndrăznețe, dar pot fi o opțiune de bijuterie pe care să o purtați zi de zi. Frumusețea acestui design este că poate fi extrem de versatil – vă puteți juca cu benzi de culoare, cu dispunerea diamantelor sau le puteți lăsa simple.

Descoperă propunerile noastre de verighete chunky, deja prezente în catalogul Coriolan. Tu ce pentru ce variantă ai opta?

Verighete cu diamante negre

Diamantele negre revin în tendințele actuale, mai ales ca și completare pentru un inel de logodnă cu diamante transparente. Diamantele negre în combinație cu cele transparente sunt ideale pentru a obține o verighetă modernă și elegantă.

Totodată diamantele negre nu se vor mătui, așadar își vor păstra strălucirea pentru totdeauna. Majoritatea verighetelor Coriolan permit montarea diamantelor negre în locul celor transparente, așadar dacă îți dorește acest lucru, nu ezita să îi comunici consilierului de vânzări din magazin.

Verighetele în combinații de culori

Verighetele în combinații de culori se evidențiază prin aspectul lor distinct. Acest design este delicat și feminin și poate fi calea de mijloc pentru cuplurile care nu se pot decide în privința culorii verighetelor.

Verighetele în combinații de culori sunt o opțiune pentru aproape orice model de inel de logodnă, deoarece îți dau posibilitatea de a alege combinații de aur care să conțină și culoare inelului de logodnă. Așadar, poate fi considerată o opțiune sigură și atemporală!

Știai că majoritatea verighetelor Coriolan pot fi realizate în combinații de culori!? Astfel, dacă modelul dorit de tine are opțiune de personalizare a culorilor, atunci poți alege exact varianta care îți este ție pe plac.

Verighetele personalizate prin gravare

O pereche de verighete personalizate este alegerea cea mai bună atunci când vă doriți ceva diferit, care să vă reprezinte cât mai bine. Puteți opta pentru personalizarea verighetelor cu pulsul vostru și al persoanei iubite, puteți alege un citat memorabil sau un pattern reprezentativ pentru voi.

Dacă totuși vă doriți ceva mai minimalist, puteți opta pentru o gravare interioară cu data, numele sau un simbol. Descoperă opțiunile de gravare a verighetelor, pe care le oferim la Coriolan în articolul dedicat pe blog.

Cu toate acestea, dacă căutați ceva mai specific, care nu se regăsește în niciuna dintre propunerile noastre de verighete, disponibile în catalogul Coriolan, ne puteți scrie pe support@coriolan.ro. Noi vă suntem oricând la dispoziție și facem tot ce ne stă în putință pentru a făuri verighetele perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.