Gravarea verighetelor Coriolan

Ați ales împreună un model de verighete ce respectă liniile clasice, bine cunoscute ale verighetelor? Dar ce spuneți dacă verighetele voastre vor deveni unice prin gravarea unui simbol reprezentativ pentru voi? Aflați mai multe despre personalizare prin gravarea verighetelor!

Vă felicităm pentru fericitul eveniment și pentru alegerea făcută! Tocmai ați ales o pereche de verighete care va simboliza iubirea voastră de-a lungul timpului. Dar v-ați gândit că, daca optați pentru gravarea lor, acestea vor deveni unice, produse personalizate care nu se vor asemui nici unui alt model?

Serviciul de gravare este pus la dispoziția clienților noștri sub foarte multe forme.

În acest articol îți vom prezenta:

Fonturi A-J. Mai multe detalii aici.

Cinci motive pentru a alege gravarea Coriolan

Încă nu sunteți convinși că gravarea verighetelor este cea mai bună alegere? Poate că următoarele cinci motive vă vor ajuta să decideți.

1. Dacă alegeți personalizarea verighetelor prin gravare, puteți păstra în memorie poemul care descrie dragostea voastră sau amintirea melodiei pe care ați dansat prima dată poate depăși testul trecerii timpului prin gravarea versurilor pe verighete.

2. Profunzimea sentimentelor și momentele intime pot fi surprinse în mesaje ce pot fi decodate doar de voi doi.

3. Pentru cei ce au idei sofisticate și vor să fie mereu în tendințe, gravarea verighetelor cu amprenta partenerului poate fi o alegere inedită.

4. Data căsătoriei și numele voastre pot fi gravate folosind oricare dintre cele 10 fonturi care pot fi completate cu oricare dintre cele 74 de simboluri, reprezentând sentimentele voastre pure.

5. Atingerea caldă a partenerului/partenerei poate fi păstrată mereu dacă alegeți gravarea interioara a amprentei jumătății voastre.

Ce puteți grava pe verighetele voastre?

Dacă ați decis că gravarea verighetelor ar putea fi ceea ce le lipsește verighetelor voastre, probabil au apărut întrebările: „Bine, dar ce sa gravăm? Ce posibilități există?”. Avem câteva sugestii pentru voi, idei ce pot fi puse cu ușurință în practică de laserele de mare precizie folosite la Coriolan.

 • Inițiale/Simboluri, nume și data nunții;
 • Citate de dragoste: „My one and only”, „Together forever”, „Yours forever/A ta pentru totdeauna”, „From this moment on/De acum înainte”, „My heart is yours/Mon coeur est a vous”;
 • Porecla – Dacă aveți cuvinte de alint știute doar de voi, atunci acestea ar putea fi gravate pe verighete pentru a vă aminti de relația specială ce vă caracterizează;
 • Jurămintele voastre: „Cu ajutorul lui Dumnezeu…”, „La Bine și la Rău”, „În bogăție și în lipsă”, „Promit să te iubesc pentru totdeauna”, „Astăzi îți ofer dragostea mea, viața mea, inima mea, sufletul meu”, „Până ce moartea ne va despărți”;
 • Versuri sau citate spirituale: „Ce a unit Dumnezeu în ceruri, omul să nu despartă pe pământ”, „Deus nos iunxit”, „Dumnezeu să binecuvânteze aceasta căsătorie”, “De fiecare dată când îmi treci prin minte, izbucnesc în exclamații de mulțumire către Dumnezeu” (Filipeni 1:3);
 • Amprenta: Aceasta poate fi realizată la interiorul verighetei, păstrând misterul doar pentru purtător, sau la exteriorul acesteia fiind o mărturie a legământului sfânt dintre voi doi;
 • O altă limbă, un font diferit: „我愛你” („Te iubesc” în chineză), „Je t’aime”, „Amore mio”;
 • Ceva cu umor: „Pune-mă înapoi pe deget!”, „To be continued…”, „Potrivirea perfectă”, „Forța să fie cu noi/May the force be with us”, „A meritat așteptarea”, „One ring to rule them all”, „Înțelegerea-i înțelegere”;
 • Semnătura: Aceasta poate fi gravată pe ambele verighete purtând mereu semnificația momentului în care voi doi ați spus „Da” în fața lumii și v-ați asumat căsătoria cu pecetea unei semnături;
 • Citate din latină: „Amor vincit omnia”, „Semper amemus”, „Semper fidelis”, „Da mi basia mille”, „In perpetuum et unum diem”;
 • EKG-ul vostru: Bătăile inimilor voastre pot ornamenta designul verighetelor alese de voi.

Dacă vă doriți ceva diferit, atunci ne puteți scrie pe suport@coriolan.ro, iar noi vom verifica cu designerul nostru dacă solicitarea voastră poate fi pusă în practică.

Gravarea verighetelor pentru comenzile online

Acum verighetele Coriolan se pot comanda și online. În căsuța aferentă „Text Gravare” puteți scrie textul pe care doriți să îl gravați. Pentru a utiliza simbolurile din lista de mai jos se va introduce # urmat de numărul simbolului. De exemplu, pentru a obține Andrei ♥ Alina se va scrie Andrei #25 Alina. În momentul în care scrieți textul, va apărea o nouă căsuță „Font” și veți putea alege fontul pe care îl doriți. Fonturile, simbolurile și prețurile aferente fiecărui serviciu sunt prezentate mai jos.

Poți afla mai multe informații despre serviciile noastre de gravare contactându-ne la suport@coriolan.ro sau în oricare dintre magazinele Coriolan. Vă așteptăm cu drag!

Așadar, ce spuneți? Care dintre ideile de mai sus merită să fie gravate pentru totdeauna pe verighetele voastre Coriolan?

21 comments

 1. Pingback: Sfaturi pentru luarea corecta a masurii verighetelor - Blog Bijuterii Coriolan

 2. Pingback: Iti oferim 8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan - Blog Bijuterii Coriolan

 3. Pingback: Colectia Zen, verighete pentru nerabdatori - Blog Bijuterii Coriolan

 4. Pingback: De ce sunt purtate verighetele pe mana stanga? - Blog Bijuterii Coriolan

 5. Pingback: Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea - Blog Bijuterii Coriolan

 6. Pingback: 5 argumente pentru verighete cu diamante - Blog Bijuterii Coriolan

 7. Pingback: Verighetele si forma degetelor - ce model ti se potriveste - Blog Bijuterii Coriolan

 8. Pingback: Potrivirea verighetei cu inelul de logodna - Blog Bijuterii Coriolan

 9. Pingback: Ghidul pentru alegerea verighetelor perfecte - Blog Bijuterii Coriolan

 10. Pingback: Verighetele iubirii - Amor Vincit Omnia - Blog Bijuterii Coriolan

 11. Pingback: Dorul de casa te aduce la Coriolan - Blog Bijuterii Coriolan

 12. Pingback: Cum pregatesc nunta tematica de vis? - Blog Bijuterii Coriolan

 13. Florin

  Bună seara, se pote scrie (grava) pe spatele unui ceas?
  Multumesc

  1. coriolan Post author

   Bună ziua,

   Dacă ceasul este realizat din aur, putem încerca să îl gravăm. Totuși, vă recomandăm să apelați la firma de la care ați achiziționat ceasul pentru a verifica dacă acest serviciu este disponbil și la dumnealor. Vă comunicăm acest lucru deoarece dacă realizați gravarea la o altă firmă se poate să pierdeți garanția pentru produs.

   Dacă aveți nevoie de mai multe informații, ne puteți contacta la suport@coriolan.ro.

   Cu respect,
   Echipa Coriolan

 14. VM

  Ar trebui sa transformati pagina asta de blog intr-una oficiala pe site, accesibila din Meniul principal, DAR.. cu explicatii si exemple clare. Cum scriem pe o verigheta: Gigel ♥ Geta? Gigel #25 Geta?
  Si intrucat tocmai ati eliminat, cred, selectionarea de fonturi, cum putem acum sa ne alegem un font? In caz ca nu se poate, care e fontul Standard/Default folosit, fontul A?

  1. Coriolan Post author

   Bună ziua,

   Vă mulțumim pentru sugestie. Așa cum am menționat și în discuția noastră de pe e-mail suport@coriolan.ro, este corect ceea ce dvs ați intuit cu privire la notarea simbolului. Dacă, oricum, se plasează comanda și nouă nu ne sunt clare anumite aspecte, contactăm telefonic sau pe e-mail clienții pentru a discuta despre toate detaliile comenzilor.

   Nu există un font default. Dar, așa cum am precizat, noi nu luăm decizii în numele clienților, ci îi contactăm pentru a stabili împreună toate detaliile comenzii.

   În acest moment site-ul Coriolan se află încă în dezvoltare și avem deja în vedere crearea unei pagini pe site, asemănătoare cu cea din articolul de pe blog, care să ofere informații complete.

   Cu respect,
   Echipa Făurarilor de Fericire

 15. Pingback: Cum aleg verigheta? – ghid dedicat domnilor – Blog Bijuterii Coriolan

 16. Pingback: Idei de cadouri oferite la Botez – Blog Bijuterii Coriolan

 17. Pingback: Cum se plasează online o comandă de verighete Coriolan – Blog Coriolan

 18. Pingback: Sfaturi pentru luarea corectă a măsurii verighetelor – Blog Coriolan

 19. Pingback: Verighete – Tendințele anului 2023 – Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.