Potrivirea verighetei cu inelul de logodna

Ai trecut la pasul urmator: iti cauti verigheta. Insa nu poti alege orice verigheta, aceasta trebuie sa se potriveasca stilului tau si inelului de logodna. Doar le vei purta o viata impreuna, nu-i asa? Astfel, astazi iti vom dezvalui cateva sfaturi despre potrivirea verighetei cu inelul de logodna, pentru ca tu sa reusesti sa gasesti modelul ideal.

Detaliile definesc si dau unicitate unui eveniment. Ai gasit locatia perfecta pentru nunta, rochia pe care ai probat-o e cea la care ai visat dintotdeauna, iar viitorul tau sot ti-a daruit cel mai frumos inel de logodna. Toate se potrivesc in detaliu, se completeaza si contureaza nunta de vis, insa un amanunt lipseste: verigheta. Iti doresti sa porti in continuare inelul de logodna si nu stii exact cum sa il potrivesti cu modelul verighetei? Noi avem cateva sfaturi ce te vor ajuta sa iei mai usor decizia.

Sfaturi pentru potrivirea verighetei cu inelul de logodna

1. Nu lasa verigheta in umbra inelului de logodna. Modelul ei trebuie sa fie cel care domina, cel ce este in centrul atentiei.
2. Pastreaza unitatea alegand o verigheta creata din aceeasi nuanta de aur precum inelul de logodna. Daca viitorul tau sot e un romantic clasic si a ales sa te ceara cu un inel cu diamant, alege o verigheta simpla, incrustata si ea cu diamante, nu cu alte pietre pretioase.

[foogallery id=”7895″]

3. Poti opta pentru o verigheta in mai multe nuante de aur atata timp cat si inelul de logodna respecta acest criteriu sau daca se regaseste pe aceasta culoarea lui.
4. Este foarte important ca stilul celor doua inele sa se potriveasca. Nu este recomandat sa imbini o verigheta lata, incrustata cu diamante patrate cu un inel de logodna cu un finisaj rotunjit sau o piatra pretioasa rotunda.

[foogallery id=”7906″]

5. Verigheta nu trebuie sa vina bine doar cu inelul de logodna, ci si cu cea a partenerului. Se crede ca potrivirea verighetei femeii si cea a barbatului este o modalitate de exprimare a legaturii puternice dintre cei doi. Iar aceasta potrivire se poate face prin gravare, asa cum puteti afla din articolul: 5 motive pentru personalizarea verighetelor prin gravare.

[foogallery id=”7905″]

In colectiile de verighete Coriolan vei gasi modele diverse de la cele cu design simplu, clasic, pana la cele cu un design extravagant si sofisticat. Inelele de logodna sunt si ele faurite pentru orice preferinta si tip de personalitate, iar faurarii nostri nu au uitat sa graveze in ele doza de feminitate. Pentru aceia dintre voi carora imaginatia si creativitatea ii indruma spre un anumit model, ne puteti trimite ideile voastre (pe suport@coriolan.ro), iar artizanii Coriolan le vor indeplini.

💡 HINT: Iubim sa contribuim la implinirea iubirii voastre, de aceea iti oferim 7% reducere la verighete daca inelul de logodna cu diamant l-ai cumparat tot de la noi, iar la cel din urma, daca este din categoria inelelor disponbile imediat, ai reducere 15%.

Simplitatea acestor inele iti va sublinia feminitatea si eleganta. Modelele clasice se potrivesc oricui. Ai grija la imbinarea nuantelor de aur, la finisajul verighetelor si al inelului de logodna. Aurul galben si diamantele sunt imbinarea care nu poate da gres. Acorda atentie detaliilor pentru a nu avea prea multe elemente diferite, iar taietura diamantelor sa se potriveasca. Nu e usor sa alegi atunci cand preferi un stil mai original, asa ca trebuie sa ai grija ca modelul complex al inelului de logodna alaturat verighetelor extravagante sa nu fie prea mult. Pastreaza un stil rafinat, simplu, care va atrage privirile mereu, nu doar in ziua nuntii.

Tu ce combinatie ai alege?

3 comments

  1. Pingback: Tendinte verighete 2018 - Totul despre verighetele in pas cu moda

  2. Loredana

    Buna! As avea o intrebare! Verigheta din aur galben se potriveste cu inelul de logodna din aur alb? Multumesc!

    1. Coriolan Post author

      Bună ziua,

      În general, aurul alb se asociază cu aurul galben și cel roz. Veți observa că majoritatea verighetelor din portofoliul Coriolan sunt realizate din aceste două combinații de culori, mai rar întâlnind aur galben cu aur roz.

      Așadar, dacă dumneavoastră vă place vizual asocierea de culori, desigur, puteți opta pentru verigheta din aur galben alături de inelul de logodnă din aur alb. Altfel, puteți să vă orientați spre o verighetă realizată din două culori – galben și alb.

      Cu respect,
      Echipa Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.