Idei de cadouri de Crăciun pentru ea și pentru el

Crăciunul acesta poartă și dăruiește bijuterii elegante cu o însemnătate deosebită! Decembrie este luna când dorim să împărtășim bucuria sărbătorilor cu cei dragi, prin urări și cele mai frumoase cadouri de Crăciun. În timp ce Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, alegerea cadourilor poate deveni o sarcină intimidantă pentru mulți. Totuși, cumpărăturile nu ar trebui să fie stresante sau obositoare, ci o experiență plăcută, iar noi dorim să venim în ajutorul tău cu câteva idei de bijuterii cadou.

De ce să oferi cadou de Crăciun o bijuterie?

Bijuteriile sunt un cadou timeless care nu se demodează niciodată și care își păstrează valoarea în timp. Oricine se bucură să primească o bijuterie cadou și de fiecare dată când o va purta, își va aminti despre frumoasa legătură de iubire, prietenie sau apreciere dintre voi.

De la modele delicate, la creații uluitoare, există un întreg univers de bijuterii cu care poți uimi pe cineva drag ție. Descoperă colecțiile de bijuterii Coriolan și alege un cadou deosebit ce va fi iubit și apreciat!

Ce bijuterii poți oferi cadou de Crăciun

Cercei și piercing-uri

Cerceii sunt un articol popular pentru un cadou de Crăciun. Există nenumărate modele de cercei, cu prețuri accesibile și care se potrivesc oricărei ocazii.

Cerceii tip stud (pe lob) din aur pot reprezenta un cadou atemporal, potrivit atât pentru o doamnă, domnișoară sau, de ce nu, un domn. De asemenea, există și posibilitatea de a oferi piercing-uri, care sunt purtate în aceeași măsură și de doamne, dar și de domni. Cu forme diferite, simple sau cu diamant, piercing-urile sunt un cadou la modă.

Pentru o persoană deosebită „you can go the extra mile” și poți alege o pereche de cercei cu pietre prețioase sau semi prețioase. Cerceii bătuți în diamante, smaralde, rubine sau safire reprezintă un cadou plin de apreciere și sunt perfecți pentru eveniment festiv.

Coliere, lanțuri și pandantive

Colierele pot reprezenta un cadou de Crăciun foarte apreciat de cei dragi. Făurite din aur de 14K sau 18K, galben, alb sau roz, acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri pentru a mulțumi fiecare suflet iubitor de fashion.

Pentru doamne sau domnișoare poți alege un colier elegant cu diamante sau alte pietre prețioase sau semi-prețioase. De asemenea, poți opta pentru un colier din colecția Sclipiri de Diamant cu pandantiv în formă de stea, fluturaș, lună sau, de ce nu, o cruciuliță. Colierele Cuvinte de Aur de tip nameplate sunt, de asemenea, o idee grozavă de cadou, fiind o bijuterie personalizată, dar în același timp accesibilă. Elegante, dar simple, colierele cu pietre prețioase sunt absolut adorabile și pot fi purtate în orice anotimp.

Pentru domni poți opta pentru un lanț din aur într-o singură culoare sau în combinații de culori. Poți adăuga un pandantiv cu o simbolistică aparte, poate ceva știut doar de voi.

Inele și inele de logodnă

Știai că cele mai multe cereri în căsătorie au loc iarna, între Crăciun și Anul Nou? În perioada sărbătorilor petrecem mai mult timp cu familia și cu prietenii care ne sunt mai apropiați. Multe cupluri aleg să se logodească de Crăciun, deoarece este o perioadă romantică și, în plus, pot împărțăși vestea bună imediat cu cei dragi. Aceasta nu înseamnă neapărat că cererea trebuie să aibă loc de față cu toți prietenii și familia. Găsiți un moment în care sunteți doar voi doi și savurați această clipă deosebită împreună! Dacă dorești să-i oferi iubitei tale un inel de logodnă la comandă, atunci trebuie să te gândești din timp, dar în magazinele Coriolan și pe site-ul nostru vei găsi și o diversitate de modele disponibile imediat.

Pe de altă parte, inelele cu pietre prețioase sunt un cadou minunat pentru tine însăți! În acest fel, poți alege un design pe care îl adori și vei fi sigură că măsura ți se potrivește. Dacă încă nu știi ce măsură porți, atunci poți comanda un ringsizer. Descoperă care este piatra zodiei tale și alege un inel cu acea gemă.

Brățări

O brățară tennis cu diamante albe, negre sau albastre emană o eleganță atemporală. O alternativă mai accesibilă sunt brățările tennis cu pietre cubic zirconia de diverse culori. Pentru cineva care iubește bijuteriile cu un stil îndrăzneț, vă recomandăm o brățară din aur galben cu zale voluminoase. Aceasta poate fi purtată împreună cu o pereche de cercei cu design asemănător pentru a completa o ținută elegantă.

Brățările sunt, de asemenea, un cadou potrivit pentru bărbați. Poți alege o brățară cu un design simplu ce poate fi purtată și lângă ceas.

Ceasuri

Pentru iubitorii de ceasuri, îți propunem câteva modele din aur de 14K. Poți opta pentru aur alb sau galben, cadran rotund, oval sau dreptunghiular. De asemenea, poți găsi modele cu o brățară mai lată sau mai îngustă, în funcție de dimensiunea încheieturii persoanei căreia dorești să îi dăruiești acest cadou deosebit.

Tu pe cine ai ales să răsfeți de Crăciun? ✨ Vizitează-ne în magazinele Coriolan sau scrie-ne pe Facebook, Instagram sau pe email la suport@coriolan.ro și noi te vom ajuta să alegi cadoul perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.