Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea

Fericirea pe care am adus-o pe chipul indragostitilor de mai bine de 20 de ani este pentru noi cartea de vizita care ne recomanda drept Faurari de Fericire. Astfel, standardul Coriolan este reprezentat de secretul celor 4 valori pe care il vom impartasi cu voi astazi, de-a fir a păr.

Secretul celor 4 valori: standardul Coriolan

DURABILITATEA sau pana „la adanci batraneti”

Titlul aurului
O relatie puternica, solida este data de maleabilitatea celor doi indragostiti si de cat de bine reusesc sa se completeze unul pe altul. La fel se intampla si cu aurul de 24K. Fiind foarte moale, are nevoie de alte aliaje care sa ii creasca rezistenta. Verighetele pot fi realizate din aur de 14K sau 585 (care are 58,5% aur si 41,5% alte aliaje) sau aur de 18K sau 750 ( 75% aur si 25% aliaje). Puternica este si o relatie „calita”, iar rezistenta verighetelor Coriolan se datoreaza tehnologiei de ultima generatie de tratare termica si mecanica.

Executia
Masura miracolului iubirii este data de punctele sensibile din fiecare casnicie. Desi metoda traditionala de realizare a verighetelor presupune lipitura, noi indepartam aceasta vulnerabilitate folosind metoda fara sudura, pentru creatii mai durabile.

Grosimea
Cu cat jumatatea ta are mai mult dintr-o calitate pretioasa, cu atat vei fi mai sigur ca te poti bizui pe ea o viata intreaga. La fel se intampla si cu greutatea, strans legata de valoarea verighetei, dar si de durabilitatea acesteia. Desi grosimea optima este de 1,4-1,7 mm, ea poate fi modificata astfel incat sa fie cat mai confortabila.

[foogallery id=”7779″]

COMPATIBILITATEA sau „you say potato, I say potato”

Profilul verighetei
Din standardul Coriolan trebuie sa faca parte si personalitatea celui drag, ce ti se potriveste ca unsa. Asa este si cu profilul verighetei. Daca nu este adecvat, atunci nu sunteti compatibili, iar cautarea continua.
Profilul verighetei este strans legat de forma degetelor. De exemplu, persoanele cu degetele fusiforme pot purta orice profil. Insa, pentru cei cu falange proeminente sunt recomandate modele bombate, mai subtiri, care sa aiba o marime perfecta la nivelul falangei.

Latimea verighetei
Chimia cu jumatatea ta este foarte importanta, la fel ca cea cu verigheta. Alegerea ei nu trebuie sa respecte doar preferintele tale, ci si potrivirea cu conformatia degetelor. Pentru persoane cu degetele lungi recomandam verighete cu latimea intre 6-10 mm, in timp ce persoanelor cu degetele mai scurte le recomandam verighete inguste de 3-5 mm.

[foogallery id=”7781″]

Masura verighetei
Si in dragoste totul vine cu o masura. Daca nu exista un echilibru intre libertate si fidelitate, partenerii nu reusesc sa construiasca o legatura stransa. Pentru a lua marimea potrivita, verigheta trebuie sa se deplaseze cu putina rezistenta peste articulatia degetului si trebuie sa se odihneasca usor pe baza acestuia. Ideal este ca masura degetului sa fie luata la o temperatura intre 10 si 20 de grade, nu pe timp de seara, pentru ca temperatura si efortul pot influenta dimensiunea mainii.

Daca va ganditi sa alegeti o marime mai mare „ca sa fie”, va recomandam sa va ganditi de doua ori pentru ca riscati sa va pierdeti verighetar. In timp veti avea nevoie de o reajustare a verighetelor, asa ca alegerea modelului este foarte importanta deoarece unele dintre ele necesita refacerea integrala.

Verigheta perfecta
Viata v-a supus multor incercari pana sa ajungeti aici. Verighetele Coriolan pot fi si ele testate prin serviciul „Verigheta Perfecta” pentru ca acestea sa fie, in final, perfecte pentru voi. Serviciul presupune realizarea din alama a modelelor exacte pe care le doriti (model, latime, profil) pentru a le testa inainte de a face comanda finala.

PERSONALITATEA sau „fericirea are chipul tau”

Design
Partea care te face sa zambesti si care iti vine prima data in minte, la fel precum chipul celui drag, este design-ul verighetei tale. De aceea am pregatit pentru voi o varietate de modele create si testate de faurarii nostri de fericire care sa ilustreze cat mai bine sentimentul nestavilit al dragostei.

Diamante
Ochii care stralucesc de fericire se reflecta in cele mai fine diamante. Putem alege impreuna cate asemenea pietre pretioase va doriti si cum preferati sa fie pozitionate pentru a surprinde cat mai bine bucuria de pe chipurile voastre in ziua nuntii si pentru tot restul vietii.

UNICITATEA sau „only you”

Modul in care v-ati cunoscut, felul in care va simtiti, in care va alintati si in care traiti cele mai frumoase clipe, toate sunt unice. Noi suntem pregatiti sa raspundem provocarii voastre de a crea de la zero modelul la care ati visat dintotdeauna, respectand in totalitate standardul Coriolan.
Si pentru ca unicitatea povestii voastre de iubire suna cel mai bine atunci cand e spusa din inima, suntem gata sa va gravam pe verighete pulsul, pentru a pastra totdeauna cu voi soaptele iubirii.

[foogallery id=”7783″]

Parola voastra pentru fericire

Odata ce ati hotarat care este modelul de verighete care va reprezinta cel mai bine, trebuie sa va asigurati ca aceasta fericire va rezista timpului. Astfel, puteti beneficia de garantie doar activand-o prin completarea online a formularului cu informatiile solicitate, printre care codul unic de identificare gravat pe interiorul verighetelor, acesta fiind si parola voastra spre fericire. Activarea online a garantiei, serviciu unic in Romania pentru domeniul bijuteriilor va ofera, ulterior, acces la serviciul de intretinere anuala gratuita.

2 comments

  1. Pingback: 8 motive pentru care sa alegi verighetele de la Coriolan – Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Idei pentru cererea in casatorie de la Faurarii de Fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.