Iti oferim 8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan

Standardul Coriolan si cuplurile indragostite de verighetele noastre demonstreaza meritul de a ne numi Faurari de Fericire. Iar pentru a onora si mai mult aceasta insusire, avem pentru tine, cel ce abia asteapta sa inceapa o noua viata alaturi de persoana iubita, un cadou de nunta care consta in cateva beneficii. Iti oferim 8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan!

Alegerea si achizitionarea verighetelor nu este un lucru usor. Exista o serie de factori pe care ii ai in vedere si care iti influenteaza deciziile. Unii tin de preferintele in materie de bijuterii, altele de calitatea produsului. Noi ne-am gandit la 8 motive pentru care ai putea pasi pragul magazinelor noastre.

8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan

Inlocuirea gratuita a diamantelor de pana la 0,05 ct

Viata este plina de lucruri neprevazute, care ne iau prin surprindere, si nu sunt intotdeauna placute. Tocmai de aceea, in cazul in care in primii doi ani de la achizitie se intampla sa pierzi din diamantele montate pe verigheta, noi le vom inlocui fara costuri adiacente pe cele cu carataj de maxim 0,05 ct/diamant.

Design personalizat

Daca esti un spirit creativ si iti doresti cu tot dinadinsul sa porti un anumit model de verigheta, unul pe care ti-l doresti dintotdeauna si la care te gandesti de multa vreme, ne poti povesti pe adresa support@coriolan.ro cum iti imaginezi verigheta personalizata, iar noi vom face tot posibilul sa o faurim pentru tine.

Reducere 7% la verighete, la achizitionarea inelului de logodna Coriolan

Asa cum se intampla si intr-o relatie, increderea nu poate fi acordata cu ochii inchisi, ci se castiga treptat. Pentru ca noi am dobandit-o pe a ta atunci cand ai achizitionat inelul de logodna Coriolan, atunci te invitam sa cumperi din magazinele Coriolan si verighetele si iti oferim un discount de 7% la costul final al acestora.

Verighete de proba

Pentru a-ti da seama care este verigheta perfecta, am gandit serviciul „Verigheta perfecta”. Cu ajutorul lui vei avea posibilitatea de a testa exact modelele alese inainte de a da comanda finala. Acestea vor fi create din alama, cu latimea, grosimea și profilul potrivite pentru tine.

Aur la schimb pentru verighete

Poti plati verighetele Coriolan si oferind la schimb aur. Daca ai la dispozitie o cantitate de aur care nu iti mai este folositoare si pe care vrei sa o utilizezi in acest scop, noi o putem prelua si vom calcula diferenta de plata necesara sa o completezi pentru a ridica verighetele mult dorite. Mai multe detalii despre modalitatea de calcul iti pot oferi consilierii nostri din magazine.

Personalizarea verighetelor (latime, grosime, diamante, gravare)

Portofoliul nostru de verighete iti ofera o varietate de modele dintre care poti alege. Totusi, acestea pot fi personalizate cu parametrii ideali pentru tine (latime, grosime, profil), putem monta sau nu diamante conforme cu preferintele tale sau putem grava un cuvant ori un simbol deosebit pentru tine, astfel incat verigheta ta sa fie unica.

Verighete cu modele diferite

Chiar daca va completati perfect in cuplu si sunteti jumatatea ideala pentru celalalt, nu intotdeauna preferintele voastre coincid. Din acest motiv ai posibilitatea de a alege modelul pe care il preferi tu, iar partenerul de cuplu poate alege modelul preferat de el. Fiecare cu caracteristicile care i se potrivesc!


Platforma de activare a garantiei

Aici iti poti activa garantia pentru verigheta. Aceasta iti ofera, ulterior completarii formularului, si accesul la intretinerea anuala gratuita.

Pentru orice alte informatii despre produsele si serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, ne puteti contacta la suport@coriolan.ro sau la numerele de telefon 0332/440.632 sau 0232/297.297.

Care este motivul pentru care ai ales Coriolan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.