Verighete de proba din alama – un nou serviciu Coriolan

Sunteti in cautarea verighetelor si credeti ca deja ati gasit modelul perfect pentru voi? Ati ales modelul pentru ca v-a placut estetica, combinatia de culori si finisajul, nu-i asa? Dar nu v-ati gandit ca verighetele nu se rezuma doar la aceste aspecte si, din acest motiv, ne-am gandit sa discutam astazi despre acele verighete de proba din alama.

Orice verigheta aflata in portofoliul Coriolan a fost gandita de designerul nostru pentru a va satisface asteptarile. Totusi, atunci cand discutam despre verighete nu trebuie sa ne gandim doar la aspectul lor estetic, ci si la potrivirea exacta intre modelul, latimea, grosimea si profilul ei. Din acest motiv, designerul nostru a stabilit anumiti parametrii pentru fiecare model iar schimbarea acestora, la cererea clientilor nostri, s-ar putea sa rezulte intr-un produs care nu este conform asteptarilor.

Acesti parametrii sunt importanti, dar ei nu sunt cunoscuti de catre multi dintre clientii nostri si, bineinteles, nu sunt luati in considerare atunci cand dau comanda de verighete din aur. Din acest motiv se intampla ca, atunci cand este finalizata comanda, clientilor sa nu li se potriveasca marimile verighetelor (de cele mai multe ori din cauza retentiei de apa), latimea verighetelor sa nu fie cea mai potrivita comparat cu lungimea degetelor, grosimea verighetelor sa fie incomoda sau insuficienta, intr-un cuvant „o pereche de verighete nesatisfacatoare”. Si, din pacate, odata ce verighetele din aur au fost finalizate, nu se mai pot modifica.

„Verigheta Perfecta” – verighete de proba din alama

Pentru a preintampina aceste situatii, am dezvoltat un serviciu premium pe care il numim „Verigheta Perfecta”. Acesta presupune realizarea unei perechi de verighete de proba din alama, inainte ca voi sa plasati comanda de verighete din aur. Daca solicitati acest serviciu, contra sumei de 50 lei, vom realiza o pereche de verighete de proba ce are profilul verighetei alese de voi, latimea, grosimea si marimea solicitate. Este recomandat sa le purtati pe acestea cateva zile pentru a va da seama daca va sunt potrivite sau daca este necesar sa interveniti cu schimbari. Daca acestea va vin perfect, atunci nu va ramane decat sa faceti comanda finala si sa va bucurati de verighetele din aur intreaga viata.

💡 HINT: Verighetele de proba din alama vor fi galbene si vor respecta doar parametrii mentionati (profil, latime, grosime, marime), nu si finisajul exterior pe care il vedeti in fotografiile prezente pe site sau la mostrele din magazinele noastre. 

Verighetele din alama se pot comanda in magazinele noastre sau online – alegeti modelul dorit si selectati metal „profil alama”.

Recomandam acest serviciu tuturor persoanelor care isi doresc o pereche de verighete realizate de Faurarii de Fericire Coriolan.

Credeti ca este folositor acest serviciu?

6 comments

  1. Pingback: Coriolan la Ghid Mariaj 2018 - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Iti oferim 8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan - Blog Bijuterii Coriolan

  3. Pingback: Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea - Blog Bijuterii Coriolan

  4. Pingback: Tot ce trebuie sa stiti despre profilele verighetelor - Blog Bijuterii Coriolan

  5. Pingback: Sfaturi pentru luarea corecta a masurii verighetelor - Blog Bijuterii Coriolan

  6. Pingback: Cum se comanda verighetele la Coriolan? - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.