Serviciu Coriolan: Verigheta perfectă (verighete de probă din alamă)

Sunteți în căutarea verighetelor și credeți că deja ați găsit modelul perfect pentru voi? Ați ales modelul pentru că v-a plăcut estetica, combinația de culori și finisajul, nu-i așa? Dar sunteți siguri că ați ales mărimea, lățimea și grosimea potrivite astfel încât verighetele să fie comode și plăcute la purtare? Noi vă putem ajuta. Descoperiți noul serviciu Coriolan „Verigheta perfectă”!

Ce sunt verighetele de probă?

Serviciul Coriolan „Verigheta perfectă” presupune realizarea unor verighete din alamă, înainte de plasarea comenzii finale de verighete din aur. Verighetele de probă respectă mărimea, lățimea, grosimea și profilul verighetelor din aur, au culoarea galbenă a alamei și nu includ finisajul sau modelul exterior pe care îl vedeți în fotografiile prezente pe site sau la mostrele din magazinele Coriolan. Acest serviciu este valabil pentru orice verighetă aflată în portofoliul nostru.

De ce vă recomandăm acest serviciu?

Verighete Coriolan de probă

Mărimea degetelor variază pe parcursul zilei, în funcție de temperatură, vreme, activitate etc. Degetele tind să fie puțin umflate dimineața, se micșorează puțin când sunt reci și se umflă ușor când sunt calde. În plus, este posibil ca într-o anumită zi să aveți retenție de apă, de exemplu. Identificarea momentului ideal pentru a vă măsura degetele este mai dificil decât pare. De aceea, cel mai ușor este să vedeți cum se simte o verighetă de o anumită măsură, formă, lățime și grosime pe parcursul mai multor zile. Principalul motiv pentru care unul dintre parteneri nu poartă verigheta este nepotrivirea mărimii, iar noi dorim ca amândoi să vă bucurați toată viața de verighetele Coriolan.

Un alt motiv este cel estetic. Fiecare model de verighetă Coriolan a fost creat cu multă atenție de designerul nostru. Acesta a propus anumiți parametri standard pentru fiecare model, iar aceștia sunt folosiți pentru mostrele din magazinele Coriolan. Schimbarea acestor parametri poate duce la un produs perfect pentru forma mâinii și a degetelor voastre sau la o bijuterie cu un aspect diferit față de cel la care vă așteptați. De aceea, vă recomandăm să verificați cum vi se potrivesc verighetele cu parametrii selectați înainte de a plasa o comandă pentru verighete Coriolan din aur.

Mai mult, micșorarea sau mărirea verighetelor după ce acestea au fost finalizate nu este mereu posibilă sau recomandată. Majoritatea verighetelor nu permit modificări ulterioare, singura soluție fiind refacerea acestora contracost. Chiar și pentru acele modele care permit modificări ulterioare de măsură, această procedură mecanică se face doar cu acceptarea riscurilor. Trebuie să aveți în vedere următoarele:

  • Verighetele cu pietre nu pot fi micșorate, iar mărirea acestora riscă lărgirea locașului pietrelor, căderea și/sau distrugerea pietrelor, ruperea completă din zona pietrelor. Lărgirea reușită a unor verighete cu pietre necesită de cele mai multe ori remontarea unor pietre mai mari.
  • Verighetele cu model nu pot fi micșorate, iar lărgirea acestora va deforma sigur modelul.
  • Verighetele anti-stress nu pot fi micșorate, iar lărgirea acestora determină blocarea rotirii.
  • Verighetele în mai multe culori/părți riscă desfacerea fuziunii/lipirii și/sau crăparea acestora.
  • Încălzirea la flacără determină schimbarea culorii și pierderea durității la purtare.
  • În funcție de forma inițială, verighetele pot deveni ușor bombate după mărire sau turtite după micșorare.
  • Prin refinisare orice muchie fermă a verighetei devine mai rotunjită, unele detalii se vor pierde, gravarea interioară sau exterioară se poate șterge sau deteriora și trebuie refăcută.

Cât timp este recomandat să port verighetele de probă?

Noi vă recomandăm să purtați aceste verighete câteva zile. Dacă acestea sunt potrivite, atunci și verighetele din aur vă vor veni perfect. Altfel, puteți descoperi ce ajustări sunt necesare pentru a obține verigheta perfectă.

Cum comandăm verighete de probă din alama?

Verighetele de probă din alamă se pot comanda în magazinele Coriolan sau online – pe pagina modelului dorit, când alegeți metalul, selectați „profil alamă”.

Care este prețul acestui serviciu?

Prețul acestui serviciu este afișat pe pagina de produs a modelului de verighetă ales de dumneavoastră.

Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați pe suport@coriolan.ro sau direct în magazinele Coriolan.

9 comments

  1. Pingback: Coriolan la Ghid Mariaj 2018 - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Iti oferim 8 motive ca sa alegi verighetele Coriolan - Blog Bijuterii Coriolan

  3. Pingback: Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea - Blog Bijuterii Coriolan

  4. Pingback: Tot ce trebuie sa stiti despre profilele verighetelor - Blog Bijuterii Coriolan

  5. Pingback: Sfaturi pentru luarea corecta a masurii verighetelor - Blog Bijuterii Coriolan

  6. Pingback: Cum se comanda verighetele la Coriolan? - Blog Bijuterii Coriolan

  7. Pingback: Cum se plasează online o comandă de verighete Coriolan – Blog Coriolan

  8. Turliuc zitta ene

    A-și dori sa vad mai multe modele ,mulțumesc

    1. Coriolan Post author

      Bună ziua,

      Pe site-ul nostru puteți găsi toate modelele de verighete: https://coriolan.ro/verighete.html. Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați.

      O zi frumoasă,
      Echipa Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.