Tot ce trebuie să știți despre profilele verighetelor Coriolan

Ați decis să faceți pasul cel mare și să vă căsătoriți? Deci trebuie să vă alegeți verighetele, mărturiile iubirii voastre. Poate v-ați gândit deja la aspectul exterior al acestora, dar ați luat în considerare importanța pe care o are forma lor?

Verighete Coriolan V256

Ce este profilul unei verighete?

Profilul verighetei se referă la forma interioară și exterioară a acesteia. Acest factor influențează aspectul verighetei, dar și felul în care aceasta se simte la purtare.

Majoritatea oamenilor se gândesc întâi la culoarea aurului, montarea diamantelor și forma acestora, finisajul și lățimea verighetelor, iar profilul este uneori neglijat. Totuși, este o caracteristică importantă, deoarece începând cu ziua căsătoriei aceste bijuterii vă vor însoți la fiecare pas și trebuie să fie realizate astfel încât să vă facă plăcere să le purtați zilnic.

Ce profile de verighete întâlniți la Coriolan?

Pe parcursul a peste 25 de ani, noi am acumulat foarte multe cunoștințe despre făurirea verighetelor, dar și despre dorințele clienților noștri. Profilele verighetelor au legătură cu confortul pe care îl oferă la purtare, dar și cu aspectul exterior al acestora. Acestea sunt formele verighetelor Coriolan văzute în secțiune.

Profilul de mai sus este adesea numit „profil confort”. Partea interioară este foarte curbată, ceea ce face verighetele să fie comode, iar partea exterioară este plată și se gravează ușor.

Acest profil dreptunghiular este plat și la exterior și la interior. Verighetele cu acest profil au o suprafață relativ mare pentru diferite gravări, dar depinde de mărimea și lățimea alese.

Acest profil este curbat la exterior și la interior, dar curbura este mai pronunțată la interior. Se potrivește celor care își doresc ca verigheta să nu îi incomodeze, dar să aibă un aspect plăcut.

Verighetele cu acest profil au un aspect rotunjit, deoarece curbura este aceeași la exterior și la interior. În acest moment, există un singur model de verighete Coriolan cu acest profil!

Acest profil sub formă de zâmbet oferă confort la interior, iar la exterior se aseamănă cu suprafața unei lentile concave ceea ce dă un aspect unic verighetelor. Suprafața exterioară este mai dificil de gravat, dar nu imposibil.

Profilul de mai sus se aseamănă unui trapez, suprafața exterioară este mai mare decât ceva interioară, iar muchiile au un design aparte.

Acest ultim profil este confort la interior, plat la exterior și are muchii deosebite, foarte elegante, cu un aspect modern.

Desigur, fiecare dintre noi este unic și anumite profile se potrivesc mai bine unor persoane decât altele. De aceea, vă oferim mai multe informații despre cum să alegeți verighetele potrivite pentru forma degetelor voastre. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta online sau direct în magazinele Coriolan.

Vă așteptăm să probați verighetele Coriolan și să decideți ce profil este ideal pentru voi!