Colectia Zen, verighete pentru nerabdatori

Pentru ca prea mult dor de persoana iubita va face nerabdatori, Faurarii de Fericire Coriolan au creat colectia Zen, verighete antistres care potolesc nostalgia inimii. Le poti chiar personaliza cu un model din gama noastra larga pentru a arata exact cum iti doresti.

Ziua nuntii este un moment emotionant pentru toti mirii, insa daca aceea nu este singura zi in care nervozitatea te cuprinde, atunci verighetele antistres iti pot fi de ajutor. Simpla lor rotire va contribui la relaxarea si bunastarea ta. Daca esti in general o persoana activa si nerabdatoare, daca ai nevoie sa iti poti manifesta si elimina intreaga energie, colectia Zen te ajuta sa iti pastrezi calmul.

Ce inseamna verighete antistres?

Aceste verighete au doua componente: un inel mai lat (este fix si prezinta sina) iar peste acesta, un inel mobil (mai ingust, este cel care se roteste). Inelul exterior poate fi personalizat cu tiparul pe care il alegi, iar diamantele pot fi incrustate dupa preferinta. Pentru a le individualiza si mai mult poti alege o anumita culoare a aurului sau poti imbina doua dintre ele.

Ceea ce face ca verighetele antistres sa fie si mai speciale este structura lor ingenioasa si utila, care asigura si buna functionalitate. Faurarii Coriolan le-au creat cu rabdare si atentie, astfel incat rotirea si frecarea celor doua inele sa nu provoace nici un zgomot si nici nu le permita sa se deterioreze.

Verighete antistres, estetice si practice

Verighetele din colectia Zen nu se remarca doar prin aspectul impresionant, ci si prin utilitatea pentru care au fost create, aceea de a reduce stresul. Aceste verighete sunt rezistente si durabile, la fel ca cele normale, iar insusirile lor sunt date de un mecanism deosebit care imbina aspectul estetic cu cel practic, astfel incat sa iti permita folosirea lor in orice mediu si imprejurare.

Descopera colectia Zen si alege modelul favorit de verighete!

Care este pattern-ul tau preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.