5 argumente pentru verighete cu diamante

Verighetele sunt, cu siguranta, pe lista lucrurilor esentiale pe care trebuie sa le cumparati pentru nunta. Ati descoperit foarte multe modele si inca nu sunteti siguri daca sa alegeti verighete cu diamante sau cubic zirconia ori sa optati pentru verighetele fara pietre dar cu o gravare mai aparte? Astazi, va oferim noi 5 motive pentru care ar trebui sa alegeti verighetele cu diamante de la Coriolan.

Verighetele pentru nunta – pledoarie pentru diamante

Atunci cand incepeti cautarea printre diferitele stiluri de verighete, veti observa foarte repede ca exista mai multe optiuni disponibile decat v-ati fi inchipuit vreodata. Insa una dintre cele mai mari intrebari care se ridica atunci cand alegeti verighetele este: sa aiba sau nu diamante incluse?

Nu exista un raspuns corect la aceasta intrebare, pentru ca verighetele se aleg pe baza unei decizii personale, intime si subiective. De exemplu, in cazul in care mirele sau mireasa nu considera ca diamantele ii reprezinta, pot alege o verigheta simpla sau una cu o gravura personalizata.

Daca raspunsul la aceasta intrebare vi se pare simplu si este afirmativ, atunci aveti o multime de modele de verighete cu diamante din care puteti alege.

Pentru cei care nu s-au decis inca asupra designului verighetelor, noi avem minimum

5 motive pentru care va sfatuim sa alegeti verighete cu diamante:

  1. Optiunea de a insera diamante pe verighete este una pe care nu o veti regreta niciodata pentru ca acestea adauga valoare, stralucire si decoreaza in mod deosebit orice inel simplu din aur. De cele mai multe ori, femeile sunt cele care opteaza pentru un diamant sau pentru o banda cu diamante de jur imprejurul verighetei.
  2. In cazul in care inelul de logodna are diamante si pe partile laterale, cea mai potrivita optiune de verigheta este una care sa aiba diamante, pentru a continua designul si a obtine un set perfect echilibrat.
  3. Creati-va propriile modele de verighete, inserand cate diamante doriti. Alegeti din multimea de monturi pentru a crea un design in contrast cu celelalte bijuterii pe care le purtati de obicei sau in completarea inelului de logodna al viitoarei mirese.
  4. Includeti diamante si intr-un model gravat. De exemplu, daca va plac structurile florale, puteti alege un model floral pe care sa il completati cu un diamant, pentru a crea stralucire si a oferi rafinament unui model aparent banal.
  5. Adaugati culoare verighetelor voastre, prin alegerea decorarii cu diamante negre, de exemplu.

Dintre toate modelele Coriolan, cele mai frumoase perechi de verighete cu diamante sunt:

[foogallery id=”7807″]

Voi ce model de verighete ati ales?

One comment

  1. Pingback: Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.