Ce tipuri de monturi gasesti la inelele de logodna Coriolan?

Te-ai hotarat sa o ceri in casatorie si ai inceput cautarile pentru inelul de logodna perfect? Noi ne-am gandit sa te ajutam cu o alta perspectiva asupra designului inelelor de logodna pe care le vei gasi in portofoliul nostru. Asadar, azi vei afla ce tipuri de monturi gasesti la inelele de logodna prezente in magazinele Coriolan.

De cele mai multe ori domnii se afla la una dintre cele doua extreme: ori isi doresc sa cumpere un inel de logodna cu un design clasic, ori vor sa intre in posesia unui inel cu un design unic. Pentru oricare dintre cele doua alegeri, noi am realizat diferite modele care va satisfac preferintele. Avem in portofoliul nostru, la momentul actual, un numar de 67 modele de inele, numarul crescand in acord cu tendintele si cu cerintele voastre.

Detaliul cel mai important al unui inel de logodna este diamantul cu toate calitatile sale: dimensiune, forma, culoare si claritate dar te-ai gandit vreodata ca acesta este pus in valoare de montura pe care bijutierii o creaza? Astfel, montura unui inel de logodna devine la fel de importanta precum diamantul ales. Inelele de logodna Coriolan pot fi incadrate in 7 categorii de tipuri de monturi pe care le regasesti mai jos:

Tipuri de monturi pentru inelele de logodna Coriolan

Solitar: aceasta montura este special gandita pentru a pune in valoare un singur diamant. Ai putea spune ca aceste inele sunt clasice dar noi am reusit sa gandim „out of the box” si am reinterpretat acest design. Ce spui? Iti sunt pe plac si ai alege un model dintre acestea?

[foogallery id=”6320″]

3 Diamante: poti considera aceasta montura ca fiind „de 3 ori Solitara” deoarece alege sa puna in evidenta 3 diamante perfect alese. Este potrivit unei domnisoare care iubeste diamantele si va aprecia cu siguranta faptul ca i-ai oferit dragostea ta inconjurata de 3 diamante.

[foogallery id=”6333″]

Bezel: in cazul acestei monturi, diamantul este inconjurat de un manșon din aur. Vei spune: „Dar ce este? Diamantului ii este frig si trebuie incalzit de un manșon?” Nu neaparat! ? Montura aceasta a fost astfel gandita incat sa scoata in evidenta forma rotunda (brilliant) sau patrata a diamantului (princess).

[foogallery id=”6338″]

Halo: daca manșonul nu este menit „sa tina de cald” diamantului, o centura de diamante poate duce la indeplinirea acestui scop. 😛 Sau se poate ca aceasta montura sa fi fost gandita pentru a pune in lumina diamantul central. Tu ce spui?

[foogallery id=”6344″]

Pietre laterale: acest tip de montura poate fi prezenta la orice model de inel care are o latime corespunzatoare montarii unor diamante laterale. De cele mai multe ori acestea sunt cele mai spectaculoase inele de logodna pe care le prefera domnisoarele.

[foogallery id=”6352″]

Tu ce tip de montura vei alege pentru viitoarea ta logodnica?

6 comments

  1. Pingback: Inele de logodna Coriolan de Valentine’s Day - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Ce trebuie sa stii despre schimbarea masurii inelului - Coriolan

  3. Pingback: 5 argumente pentru verighete cu diamante - Blog Bijuterii Coriolan

  4. Pingback: 5 inele de logodna cu design deosebit - Blog Bijuterii Coriolan

  5. Pingback: Lux si eleganta in formele diamantelor - Blog Bijuterii Coriolan

  6. Pingback: Cele mai frumoase locuri pentru cererea in casatorie - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.