O noua poveste de dragoste la care am fost partasi

Fiecare poveste de dragoste este diferita si unica in felul ei si noi ne-am decis sa impartasim cateva dintre ele cu voi. Bineinteles, am fost si noi partasi la fericirea acestor cupluri cu unul dintre cele mai frumoase elemente: verighetele. Astazi, ne-am decis sa va destainuim cateva detalii despre relatia Alinei cu Marius.

Alina si Marius au acceptat propunerea noastra de a ne impartasi cateva clipe de neuitat despre relatia lor, despre nunta si despre verighetele pe care le poarta deja de aproximativ 1 an.

Fie că este vorba de povestea de dragoste, de cererea in casatorie, alegerea verighetelor sau detaliile casatoriei, cei doi soti ne-au oferit detalii despre povestea lor: s-au cunoscut in urma cu 12 ani, atunci cand erau foarte tineri dar nu acela a fost momentul care a aprins flacara iubirii. Au mai fost nevoie de inca 7 ani si de site-urile de socializare au devenit liantul dintre cei doi. Timp de 10 luni au tot discutat pana s-au hotarat ca Londra este locul de intalnire unde isi pot relua relatia. Acolo a fost inceputul unei frumoase relatii de aproximativ 3 ani.

Cererea in casatorie a venit in mod natural, incepand cu rezervarea unei formatii pentru nunta. Apoi aceasta s-a desfasurat in stilul clasic „eu in genunchi, inel, emotii” dar cu admiratia celor prezenti. Alina ne-a spus ca se astepta oarecum dar nu a banuit cand o sa se intample evenimentul deoarece era ceva obisnuit sa iasa in weekend cu prietenii, avand o tinuta eleganta „pentru ca asa impune locatia”.

Acest eveniment a fost emotionant pentru Marius, fiind prima data in viata lui cand i-au tremurat picioarele si vocea dar s-a linistit imediat ce a primit raspunsul asteptat. Alina in schimb, ne-a povestit ca a avut emotii dar nu a avut timp sa realizeze ce se intampla si a zis un „Da din inima”. Odata ce raspunsul dorit a fost primit, cei doi indragostiti au trecut la urmatoarea etapa, aceea de a alege verighetele. Spre bucuria noastra au pasit in magazinul Coriolan datorita recomandarii unor prieteni. Au avut multe modele dintre care sa poata alege iar consilierii din magazine au fost amabili si profesionisti si i-au ajutat la alegerea unui model potrivit celor doi.

In ceea ce priveste prima vacanta in calitate de sot si sotie sau, asa cum o stim cu totii „luna de miere”, s-au decis sa o petreaca in Maldive. S-au bucurat de nisipurile aurii si turcozul apelor, ramanand pe vecie intiparite in memorie insulele Kuredu.

Despre organizarea nuntii, nimeni nu a spus ca este usor si prin momente dificile au trecut si Alina si Marius. Pentru ei „cea mai dificila parte in organizarea unei nunti a fost aranjarea persoanelor la mese” dar au dus la bun sfarsit si acest detaliu, bucurandu-se apoi de petrecere alaturi de fiecare invitat. Toate amanuntele au fost puse la punct timp de 2 ani, deci nunta a fost un adevarat succes, acea zi fiind  „presarata cu lacrimi de bucurie si de implinire”.

Pentru viitor, Alina si Marius spera sa vina doar zile bune completate de zambetele „unui bebe sau cati or sa fie”. Recomandarile pentru viitori miri ar fi ca acestia sa aiba multa rabdare si intelegere pentru ca relatia sa dureze si sa fie exact cum au sperat.

[foogallery id=”6431″]

Sursa foto: cu bunavointa mirilor Alina si Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.