Cele mai frumoase locuri pentru a face o cerere in casatorie

Reading Time: 3 minutes

Mari povesti de iubire au dat viata unor locuri din Romania si au ramas cunoscute pe langa alte motive, drept cuiburi ale dragostei. Unele implinite, altele curmate prematur, iubiri precum cele dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle, Vasile Alecsandri si Elena Negri, Nichita Stanescu si Dora sau Marin Preda si Aurora Cornu, ne inspira astazi si ne atrag sa cunoastem locurile in care a luat nastere iubirea.
Totusi, cu siguranta cele mai frumoase povesti sunt cele traite de voi. Fiecare isi are inceputul lui, locul in care a auzit cele mai calde si mai rasunatoare cuvinte: „te iubesc”. Acum este momentul altor vorbe si mai inaltatoare prin care sa celebrati si sa impliniti iubirea. Astfel, am pregatit pentru voi o lista cu cateva locuri mai cunoscute sau mai putin cunoscute din tara unde va puteti incepe drumul in viata prin taina casatoriei. Ia-ti inima in dinti si fa-i surpriza vietii sale chiar de Ziua Indragostitilor, printr-o cerere in casatorie.

Sky tower Bucuresti
Imagineaza-ti ca esti cu jumatatea ta la ultimul etaj al celei mai inalte cladiri din Romania, la apus, iar Bucurestiul prinde nuantele de foc ale iubirii voastre. Emotionat, ii intinzi inelul iar din acel varf de lume va puteti vedea viitorul.

Cascada Bigar
Romania e plina de locuri unice si neasemuite in frumusetea lor. Cand pregatesti o cerere in casatorie, stim ca vrei sa fie atat de unica precum e si perechea ta. Cascada Bigar, una dintre cele mai frumoase din lume, pastreaza legenda unei iubiri aflata la granita dintre lumi. Dragostea neimplinita dintre o preafrumoasa fata si un flacau pe nume Bigar a luat forma acestei cascade care ne bucura privirea.
De atunci, toti cei care vor sa isi pecetluiasca dragostea vin aici si beau apa din cascada. Insa cum ar fi ca dupa acest gest de iubire sa ii demonstrezi perechii tale magia acestei legende prin simbolul unui inel de logodna?

Palatul Culturii din Iasi
Iasul este orasul romantismului si al boemului Eminescu indragostit nebuneste de Veronica lui. Pentru o cerere in casatorie mai poetica, surprinde-ti jumatatea punandu-i intrebarea mult asteptata in Palatul Culturii din Iasi.

Carturesti Carusel
Fiecare pagina poarta o poveste aparte, insa ce surpriza ar fi pentru sufletul tau pereche sa descopere intr-o carte propria voastra poveste cu posibilitatea continuarii ei cu un inel de logodna.

La orice pas puteti lasa amprenta marii voastre iubiri, puteti sa dati startul unui nou inceput. Galeria celor mai frumoase locuri pentru cereri in casatorie o vom continua pe Facebook unde te invitam sa ne spui unde ai vrea tu sa faci acest legamamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *