5 inele de logodna cu design deosebit

Reading Time: 2 minutes

Fericirea sta in simboluri mici, dar cu o semnificatie mareata. Cand vine vorba de povesti de dragoste, faurarii Coriolan strang toate resursele pentru a crea simboluri ale iubirii pe care sa le purtati intreaga viata. Dar care dintre ele este cel potrivit? Vedetele lunii mai sunt inelele de logodna, iar daca vrei ca amintirea cererii in casatorie sa fie si mai memorabila, alege unul dintre cele 5 inele care ocupa locurile fruntase luna aceasta.

Diamantele sunt preferatele doamnelor. Nu ai cum sa dai gres cu un inel de logodna plin de stralucirea celei mai frumoase pietre pretioase. Si ca sa ii poti darui jumatatii tale un simbol deosebit, te ajutam cu o reducere de 15% pentru inelele de logodna disponibile imediat.

Design distinct pentru iubiri aparte

Reflecta-ti dragostea intr-o mare de diamante incrustate cu migala intr-un simbol al iubirii vesnice.

Plecand de la forma simpla a inelului de logodna, designerul Coriolan a venit cu o idee diferita pentru montura, ca o oglinda de diamante in care se poate intrezari un viitor fericit.

Aveti povesti si sentimente de iubire unice pentru care faurim insemne aparte. Acest inel de logodna este metafora unui viitor infloritor in care, precum diamantul central, iubirea este singura care conteaza.

Ca o incoronare a dragostei voastre, acest inel de logodna este inceputul unei vieti pline de iubire.

Pentru povestile de iubire care dainuie de mult timp, pentru cei in ochii carora jumatatea lor este asemeni unei regine, pentru indragostitii fara cusur a fost creat acest inel de logodna, cu detalii atent lucrate si un finisaj desavarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *