5 argumente pentru verighete cu diamante

Reading Time: 3 minutes

Verighetele sunt cu siguranta pe lista lucrurilor esentiale pe care trebuie sa le cumparati pentru nunta. Asa ca, luati-va timp sa va puteti alege modelul in voie, sa va luati marimile corecte si sa dati comanda, pentru a fi gata la timp.

Verighetele pentru nunta – pledoarie pentru diamante

Atunci cand incepeti cautarea printre diferitele stiluri de verighete, veti observa foarte repede ca exista mai multe optiuni disponibile decat v-ati fi inchipuit vreodata. Insa una dintre cele mai mari intrebari care se ridica atunci cand alegeti verighetele este: sa aiba sau nu diamante incluse?

Nu exista un raspuns corect la aceasta intrebare, pentru ca verighetele se aleg pe baza unei decizii personale, intime si subiective. De exemplu, in cazul in care mirele sau mireasa nu considera ca diamantele ii reprezinta, pot alege o verigheta simpla sau una cu o gravura personalizata.

Daca raspunsul la aceasta intrebare vi se pare simplu si este afirmativ, atunci aveti o multime de modele de verighete cu diamante din care puteti alege.

Pentru cei care nu s-au decis inca cum vor arata viitoarele lor verighete, noi avem minimum 5 motive pentru care va sfatuim sa alegeti un model cu diamante.

  1. Optiunea de a insera diamante pe verighete este una pe care nu o veti regreta niciodata, pentru ca acestea adauga valoare, stralucire si decoreaza in mod deosebit orice inel simplu de aur. De cele mai multe ori, femeile sunt cele care opteaza pentru un diamant sau pentru o banda cu diamante de jur imprejurul verighetei.
  2. In cazul in care inelul de logodna are diamante si pe partile laterale, cea mai potrivita optiune de verigheta este una care sa aiba diamante, pentru a continua designul si a obtine un set perfect echilibrat.
  3. Creati-va propriile modele de verighete, inserand cate diamante doriti. Alegeti din multimea de monturi pentru a crea un design in contrast cu celelalte bijuterii pe care le purtati de obicei sau in completarea inelului de logodna al viitoarei mirese.
  4. Includeti diamante si intr-un model gravat. De exemplu, daca va plac structurile florale, puteti alege un model floral pe care sa il completati cu un diamant, pentru a crea stralucrire si a oferi rafinament unui model aparent banal.
  5. Adaugati culoare verighetelor voastre, prin alegerea decorarii cu diamante negre, de exemplu.

Dintre toate modelele Coriolan, cele mai frumoase perechi de verighete cu diamante sunt:

V610C-ARA-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V253-RAR-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V259-AG-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V603B-G-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V512A-RAR-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V213-A-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V501-GAG-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V412-AR-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V404-A-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V373-R-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan v301-GA-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan V300-A-Verighete-Aur-Wedding-bands-Gold-Coriolan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.