Verighetele și forma degetelor – ce model ți se potrivește

Frumusețea fiecăruia este unică, iar accesoriile potrivite îți vor pune în valoare trăsăturile deosebite. Rochii creion sau stil prințesă, papion sau cravată, tocuri cui sau pantofi cu talpă joasă, costum gri, bleumarin sau negru. Fiecare dintre voi alege ce i se potrivește! Dacă pentru unele lucruri, poți alege ceva diferit în fiecare zi, pentru altele trebuie să decizi o dată pentru tot restul vieții, de exemplu, când vine vorba despre verighete. De aceea, este important ca modelul asupra căruia te vei hotărî să îți fie potrivit personalității și stilului de viață și să îți sublinieze trăsăturile. Forma degetelor este un detaliu important de care trebuie să ții cont în această alegere.

Verighete Coriolan V659K

Degete lungi

Modelele mai late arată fantastic pe aceste degete. De asemenea, verighetele cu modele mai îndrăznețe și diamante tind să arate foarte bine, dacă acest stil te caracterizează. Modelele foarte înguste pot părea mai mici decât sunt, dacă ai degetele groase. Verighetele bombate pot face degetele să pară un pic firave, dacă degetele sunt subțiri.



Verighete Coriolan V512C

Degete scurte

În acest caz, îți recomandăm să eviți modelele foarte late, care acoperă prea mult din suprafața degetului, verighetele bombate sau încărcate care vor atrage atenția complet asupra inelului. Cele mai potrivite sunt modelele simple, cu un diamant discret sau fără pietre și cu un finisaj delicat. Îți recomandăm o verighetă îngustă care va da iluzia unor degete mai lungi.



Verighete Coriolan V355

Degete groase

Aceste degete sunt avantajate de modelele care reușesc să le ofere un aspect alungit. În funcție de lungimea degetelor, optează pentru o verighetă de lățime medie spre îngustă (pentru degetele scurte) sau medie spre lată (pentru degetele lungi). De asemenea, un design asimetric cu un diamant sau mai multe va arăta fantastic pe degetele tale!



Verighetă Coriolan V2J

Degete subțiri

Dacă ai degetele lungi, atunci poți opta și pentru o verighetă mai lată, dar aceasta va părea destul de mare în comparație cu degetele tale. Dacă degetele tale sunt mai scurte, atunci probabil o verighetă medie sau îngustă este mai potrivită. Optează pentru un model mai puțin bombat și delicat. O verighetă cu diamante de jur împrejur ar arăta minunat pe degetele tale, dar dacă acest lucru nu este pentru tine, atunci poți opta și pentru un model mai simplu.


Cel mai important este să alegi un model pe placul tău și care ți se pare confortabil! Descoperă modelele de verighete Coriolan în magazinele noastre sau online!

4 comments

  1. Pingback: Tot ce trebuie sa stiti despre profilele verighetelor – Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Verighete de proba din alama - un nou serviciu Coriolan - Blog Coriolan

  3. Pingback: Standardul Coriolan: secretele care iti aduc fericirea - Blog Bijuterii Coriolan

  4. Pingback: Cum se plasează online o comandă de verighete Coriolan – Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.