Cerceii sterili Studex și serviciile de piercing Coriolan

Serviciul de perforare a urechii și de montare a cerceilor este disponibil la Coriolan, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Se folosesc cercei Studex realizați din oțel inoxidabil chirurgical fără nichel (respectă normele europene) sau din aur. Faptul că cerceii sunt realizați din aceste materiale înlătură riscul de infecții sau reacții alergice.

NOU: În magazinele Coriolan îți oferim posibilitatea de a-ți perfora lobul urechii, helixul, nasul sau buricul. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să discuți cu consilierii din magazinele prezentate mai jos.

În acest articol vei găsi răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări despre acest serviciu precum și despre cerceii sterili Studex, precum:

Ce fel de cercei Studex se folosesc pentru perforarea urechii?

În magazinele Coriolan vei găsi atât pistoalele cât și cerceii sterili de la cel mai mare producător de piercinguri din lume – Studex. Poți alege dintre toate modele disponibile pe site sau în magazinele Coriolan. Două dintre modelele consacrate, folosite deseori pentru perforare urechii sunt:

🔹 Cercei Studex Birthstones: Această gamă conține cercei sterili pentru perforarea urechii pe care sunt montate pietre ce au 12 culori diferite. Fiecare dintre ele reprezintă luna în care purtătorul cerceilor s-a născut. Acești cercei au diametrul de 3 mm și pietrele montate sunt cubic zirconia. Pentru a perfora urechea cu acești cercei folosim un pistol Universal Studex.

🔹 Cercei Studex Young: Acest model este prezentat sub forma unei mici flori a le cărei petale sunt reprezentate de pietre colorate sau transparente. Acest model este diferit față de Studex Birthstones datorită tijei mai subțiri, potrivită mai curând pentru urechiușele bebelușilor. Pentru a perfora urechea folosim un pistol Studex System 75.

🔹 Pe lângă aceste două modele disponibile și online, în magazinele Coriolan vei găsi și alte modele de cercei sterili: Studex Sensitive, Studex Gold, Studex Diamonds.

Oferiți și alte servicii de piercing?

Da, în magazinele Coriolan îți oferim posibilitatea de a-ți perfora lobul urechii, helixul, nasul sau buricul. Descoperă ce modele de piercinguri pentru nas și pentru buric se găsesc online!

Garantăm întotdeauna cea mai bună calitate și cele mai înalte standarde de siguranță! Perforarea urechii este o experiență plăcută!

Care este costul acestui serviciu și a cerceilor Studex?

Procedura de perforare a urechii este gratuită. Trebuie, însă, să achiziționezi o pereche de cercei sterili pe care consilierii Coriolan o vor folosi pentru perforarea urechii/nasului/buricului. Prețurile modelelor disponibile încep de la 80 lei/pereche.

Ce înseamnă perforarea urechii într-un mod igienic?

Perforarea urechii într-un mod igienic implică perforarea lobului urechii utilizând un sistem de perforare ușor de utilizat ce întrebuințează un cercel pre-steril. Specialistul în perforarea urechii nu atinge în niciun moment urechea clientului. Cerceii sunt realizați din oțel inoxidabil chirurgical fără nichel (respectă normele europene) sau din aur. Faptul că cerceii sunt realizați din aceste materiale înlătură riscul de infecții sau reacții alergice.

Unde este disponibil serviciul de perforare?

Serviciul de perforare este disponibil în trei dintre magazinele Coriolan din Iași:

Este nevoie de programare?

Nu este nevoie de o programare prealabilă, însă îți recomandăm să contactezi telefonic consilierii Coriolan pentru a evita aglomerația. De asemenea, în urma unei discuții telefonice vei afla și când sunt disponibili consilierii pentru realizarea acestei proceduri. O altă opțiune este să te programezi online astfel:

 • Alege magazinul în care dorești să te programezi: Coriolan Carrefour Felicia, Coriolan Nicolae Iorga sau Coriolan Palas Mall.
 • Pe pagina magazinului, dă click pe „Programați acum”.
 • În cadrul platformei Setmore, selectează „Montare cercei Studex”.
 • Selectează consilierul Coriolan care va realiza procedura.
 • Selectează ziua și ora când dorești să te programezi.
 • Îți poți crea un cont pe Setmore folosind Google, Facebook sau emailul, sau poți sări peste acest pas.
 • Introdu detaliile personale: numele, numărul de telefon și email-ul pentru a primi confirmarea programării.
 • Dă click pe „Book” pentru a finaliza programarea.

Cum decurge procedura de perforare?

Procedura de perforare a urechii durează doar câteva minute. Datorită faptului că se folosesc pistoale de mare acuratețe, nu vei avea timp să spui nici măcar „AU!”.

Simptomele ce vor apărea după procedură sunt umflarea și/sau înroșirea minoră a zonei perforate. Acestea vor dispărea într-un timp relativ scurt (aproximativ 48 de ore în cazul lobului urechii, cu condiția să respecți instrucțiunile de îngrijire prezentate mai jos). Dacă apare durerea sau umflarea locului după acest termen, consultă imediat un medic.

Cum întrețin zona după perforare?

 1. Pentru a nu apărea complicații, întreținerea după perforare este foarte importantă. Înainte de a atinge zona perforată sau cerceii, trebuie să te speli pe mâini cu apă și săpun.
 2. Hidratează zona respectivă de două ori pe zi cu ajutorul gelului primit la achiziționarea cerceilor sau cu cremă de gălbenele. Această procedură trebuie să fie realizată de două ori pe zi (după 24 de ore de la perforare, fără a scoate cerceii). Mișcă cercelul înainte și înapoi în timp ce aplici gelul sau crema.
 3. Păstrează spray-urile, șampoanele, săpunul și alte produse departe de zona perforată.
 4. Nu atinge zonele perforate dacă nu este neapărat necesar. Nu da jos cerceii Studex în primele 6 săptămâni de la procedură. După acest timp îți recomandăm să schimbi cerceii Studex cu o pereche de cercei din aur.
 5. Lasă zona perforată să respire. Dacă cercelul este așezat prea strâns pe lob, nas sau buric, aceste zone se pot infecta.

Care este vârstă minimă pentru perforarea urechii?

Dacă dorești să perforezi lobul urechii unui bebeluș, noi îți recomandăm să aștepți până când acesta are cel puțin o lună. Însă, cel mai mic bebeluș care a pășit pragul magazinelor Coriolan pentru perforarea lobului urechii a avut 3 zile.

Există și cercei medicinali pentru bărbați?

Cerceii medicinali pentru adulți sunt disponibili atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poți contacta telefonic magazinul în care dorești să mergi pentru a afla ce modele sunt pe stoc: Coriolan Carrefour Felicia (+40 799 879 754), Coriolan Nicolae Iorga (+40 721 234 501) sau Coriolan Palas Mall (+40 733 004 171).

Consilierii Coriolan au experiență, iar întreaga procedură este sigură datorită instrumentelor de top pe care le folosim.

4 comments

 1. Amariei Oana-Ionela

  Bună ziua!Trebuie certificat verde în magazinul de pe Nicolae Iorga? Vreau perforare ureche la o fată de 14 ani. Mulțumesc

  1. Coriolan Post author

   Bună ziua,

   Conform legilor aflate în rigoare, trebuie să prezentați certificatul verde la intrarea în magazinul Coriolan.

   Cu respect,
   Echipa Coriolan

 2. Alexandra

  Nemulțumită as putea spune! Am sunat de 4 ori intr-o zi, la intervale diferite de timp ptr a intreba daca este colega care efectueaza procedura de perforare. Am facut totuși un drum pana acolo si bineînțeles nu era colega, mi s-a comunicat ziua in care o găsesc. Am revenit, am reusit sa-i pun bebelinei cercei, mi s-a oferit un gel ptr ingrijirea zonei,insa era nesigilat si aproape gol,am realizat acasa acest aspect.
  Imi pare rau, las un coment negativ…… din greseli invatam.

  1. Coriolan Post author

   Bună ziua,

   Vă mulțumim pentru feedback și ne cerem scuze pentru inconvenient.

   Probabil consilierii Coriolan au fost foarte ocupați și din acest motiv nu au reușit nici să răspundă la telefon, nici să vă contacteze ulterior. Ne-ar folosi dacă ne-ați comunica și în ce magazin ați fost pentru a afla ce s-a întâmplat exact cu acel gel.

   Sperăm că serviciul de perforare s-a ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră și că ne veți oferi încredere și atunci când veți dori să înlocuiți cerceii din material steril cu unii din aur.

   Cu respect,
   Echipa Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.