Ziua Copilului – Idei de cadouri pentru micuțul tău

In fiecare an sarbatorim Ziua Copilului si ne confruntam cu o dilema: ce cadou sa-i oferim? Stim ce si-ar dori si ce i-ar placea dar ne gandim si la o investitie pe termen lung. Astfel, am ajuns la ideea de a-i cumpara o bijuterie din aur.

In apropierea acestei zile deosebite din viata oricarui copil, ne intalnim cu o multime de cereri speciale de la parinti. Cei mai multi dintre ei isi doresc pentru copii lor o bijuterie personalizata: cuvinte din aur, monograme, bratari gravate cu nume. Anul acesta, va dam cateva motive pentru care, de 1 Iunie, copilul vostru merita o bijuterie din aur.

Motive pentru a cumpăra o bijuterie din aur de Ziua Copilului

A. Singurul cadou care nu-și pierde valoarea în timp

Ca parinte, iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau. Stii deja ca aurul este materialul pretios care nu isi pierde valoarea in timp, iar investitia intr-o bijuterie este cadoul perfect pentru 1 Iunie. Aurul este o valoare materiala care poate avea fluctuatii de valoare pe termen lung, insa intotdeauna va fi considerat cel mai pretios metal de pe Pamant. Si nu-i asa ca iti doresti ce este mai bun pentru cea mai pretioasa fiinta a ta?

B. Poți personaliza bijuteria

Bijuteria de aur pe care te-ai decis sa i-o daruiesti puiului tau trebuie sa fie unica, creata cu desavarsire pentru cea mai de pret comoara a ta. La Coriolan, de exemplu, iti gravam orice doresti pe o bratara din aur. Sau iti putem crea un pandantiv cu un cuvant de aur: numele puiului tau sau poate doar initiala pe care tu o iubesti cel mai mult.

C. Un cufăr de amintiri din vremea copilăriei

Ce femeie nu ar fi impresionata, 20 de ani mai tarziu, cand si-ar descoperi primii cercei? Ce barbat, nu s-ar topi cand ar pune bratara pe care a purtat-o el cand era copil, pe manuta firava si delicata a baietelului lui?

O bijuterie de aur poate aduna amintiri nenumarate: „Iti aduci aminte cand mi-a iesit primul dinstisor?” sau „Ah, excursia aceea in care tati a condus de unul singur o barca”. Poate copilul tau nu isi da seama de valoarea cadoului tau cat timp este mic, insa cu siguranta cand va creste, iti va fi profund recunoscator pentru alegerea facuta astazi.

Dăruiește-i copilului tău un cadou pe măsură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.