Idei de cadouri pentru absolvire

A venit si acel moment in viata ta, un moment la care te-ai gandit si ai visat indelung. Ai absolvit! Iar in semn de apreciere, un mic simbol din aur poate sa marcheze acest moment unic. Iata cateva idei de cadouri pentru absolvire pe care le vei gasi pe site-ul Coriolan!

Semnificatia aparte a absolvirii

Una dintre primele mari amintiri este ziua absolvirii. Este o zi pe care fiecare isi doreste sa o marcheze cat mai frumos posibil. Pentru tine este un moment plin de recunoastere, lacrimi, emotii si multe imbratisari. Este de inteles ca treci prin foarte multe stari; totusi, ai mai incheiat o etapa din viata ta. Faurarii de Fericire te felicita pentru toate reusitele de care ai dat dovada! ️🎉️🎈🥂

Stiind cat de importanta este o astfel de zi, am decis sa te ajutam cu cateva idei de cadouri pentru absolvire. Acestea vor fi ca un magnet de clipe minunate ce vor pastra in amintire un sfarsit dar si un nou inceput.

Cadouri pentru absolvire: Bijuteriile personalizate

Aceste propuneri sunt speciale, unice pentru fiecare absolvent. Poti alege sa ii oferi un colier sau o bratara din aur de 14K cu numele lui/ei sau o monograma frumos conturata de un diamant. Un alt simbol aparte ce se potriveste perfect cu fericirea nemarginita a acestei zile este molecula de serotonina.

Bijuterii personalizate de la Coriolan

Cadouri pentru tanarul absolvent

Pe site-ul Coriolan vei gasi bijuterii care se pot oferi tinerilor. Sunt bijuterii ce pot fi folosite pe parcursul vietii sau pot fi oferite mostenire celor dragi. De asemenea, in magazinele Coriolan vei gasi mult mai multe idei de cadouri pentru absolvire, potrivite pentru domnisori si domni.

Cadouri pentru tineri

Proiectele speciale realizate pentru absolventi

Daca se intampla sa ai o idee speciala pe care vrei sa schitezi in aur, Faurarii de Fericire sunt pregatiti sa te surprinda. Poate sa fie vorba despre un pandantiv cu anumite semnificatii sau un pin personalizat. Putem crea din aur de 14K sau 18K orice doresti sa ii oferi tanarului absolvent!

Pietrele pretioase – cadouri pentru absolvire ideale

O seara de neuitat, o seara care reprezinta finalul unei etape. Este seara in care iti iei la revedere de la colegii si profesorii tai si privesti catre viitorul ce se asterne in fata ta. Ti-ai ales tinuta cu multa grija dar ai mai avea nevoie de o ultima tusa care sa iti completeze perfect tinuta: bijuteria Coriolan. Poti alege un set de bijuterii sau un singur element plin de stralucire, menit sa epateze emotiile traite.

Amintirea este cea mai de pret mostenire pe care o poti lasa si pe care o poti purta mereu cu tine. Indiferent ca vorbim despre absolvirea liceului, a facultatii, a scolii de medicina, cadourile de absolvire servesc drept un „memento” de durata pentru absolvent. Faurarii de Fericire va ofera oportunitatea de a achizitiona o bijuterie cu semnificatie, pe care sa o daruiti absolventului, intr-o zi cu o mare incarcatura emotionala.

Ce cadou de absolvire ai ales?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.