Cum se realizeaza un pin personalizat?

Asa cum stii deja, noi realizam diverse modele de bijuterii personalizate la cererea clientilor nostri. Astazi vei afla care sunt pasii ce trebuie respectati pentru ca un proiect special sa prinda contur cu ajutorul echipei Coriolan. Vom povesti astazi cum a fost realizat un pin personalizat, discutand doar pe e-mail si oferind un produs ce a satisfacut asteptarile clientei noastre. 

Poate te gandesti deja la un design sau esti interesat de o bijuterie pe care nu ai reusit sa o gasesti nicaieri dar ti-o doresti foarte mult. Visul poate sa devina realitate alaturi de echipa Coriolan! Da, bineinteles, realizam bijuterii la comanda, respectand cerintele clientilor nostri pentru ca dorintele sa prinda conturul imaginat. Doar suntem “faurari de fericire”, nu-i asa?!

La construirea fericirii unei cliente am ajutat acum ceva timp prin realizarea unui pin personalizat ce a devenit subiectul acestui articol. Nemarginita a fost fericirea clientei noastre cand a intrat in posesia bijuteriei sale si aceasta a devenit si vedeta acestui articol.

Primele discutii…

Toate discutiile cu clientii nostri se desfasoara prin intermediul e-mailului. Acesta poate fi completat uneori de convorbirile telefonice dar preferam comunicarea scrisa datorita posibilitatii de a trimite imagini pe care clientul nostru le poate vizualiza. Astfel, totul porneste de la o solicitare a unei doamne care isi doreste un pin personalizat cu logo-ul firmei sale. Ne-a comunicat faptul ca isi doreste sa-l poarte de acum inainte in sedintele foto si la intalnirile importante pe care le va avea; are incredere in noi si stie ca vom reusi sa realizam exact bijuteria pe care dumneaei si-o imagineaza.

Exemplul clientului

De fiecare data cand acceptam un proiect special ne asumam o raspundere foarte mare. Noi stim ce putem realiza si ce ne depaseste puterile dar cea mai mare provocare este sa ghicim si sa intelegem exact ceea ce isi imagineaza si isi doreste clientul nostru. Speram ca de fiecare data sa ajungem intr-un punct comun in care noi sa fim multumiti de serviciile pe care le oferim si clientul nostru sa intre in posesia bijuteriei pe care si-o doreste atat de mult. Si, pana acum, nu am avut plangeri, deci credem ca ne descurcam destul de bine! 😉

Din acest punct de vedere este foarte importanta puterea mesajului scris. Tot ceea ce ramane scris poate fi consultat ulterior si, mai important, prin intermediul e-mailului se pot furniza imagini. Imediat ce clienta noastra a fost de acord cu costurile pe care i le-am propus, a urmat ca designerul nostru sa-i ofere prima simulare.

Incep negocierile…

De cele mai multe ori, nu ne putem da seama de la inceput cum isi imagineaza clientul nostru bijuteria. Sincer, prima simulare este rareori cea la care spera clientul. 🙂 De aici incepem sa ne ghidam de exemple oferite de clienta de pe Internet si incercam sa ne apropiem de acel pin personalizat pe care si-l doreste. Bineinteles, precizarile precum “prima parte a cuvantului (win) sa fie mai ingrosata decat a doua parte” sunt detalii importante pentru designerul nostru.

[foogallery id=”6548″]

Imediat ce ne apropiem cu pasi repezi de varianta finala a bijuteriei, incepem sa lucram la detalii. In ceea ce priveste acest pin personalizat, clienta noastra isi dorea ca marginile sa nu fie atat de groase deoarece voia o bijuterie discreta. Designerul nostru a aplicat din nou modificarile transmise, rezultand aceste doua simulari:

[foogallery id=”6551″]

Chiar daca modificarile au fost executate, clienta noastra isi dorea ca grosimea pin-ului sa fie mai mica. In acest moment au intervenit cunostintele si experientele adunate si am fost nevoiti sa-i facem o recomandare: “daca grosimea pin-ului este prea mica, s-ar putea ca bijuteria, datorita purtarii, sa se indoaie si sa se rupa”. Pentru noi este foarte important sa le satisfacem dorintele clientilor nostri dar este la fel de important ca produsele pe care le furnizam sa fie fiabile. Bineinteles, clienta noastra a inteles importanta acestui detaliu si a optat pentru una dintre variante, iar bijuteria a fost finalizat in termen de 7 zile. Si iata ce a iesit:

[foogallery id=”6554″]

Momentele pentru care traim…

Ne dorim ca fiecare dintre clientii nostri sa fie fericit ca a ales Coriolan pentru evenimentele importante din viata lor. Cea mai mare bucurie a noastra este reprezentata de zambetele si multumirile pe care le primim iar in acest caz, efortul a fost indelung apreciat pe retelele de socializare. Iti multumim inca o data Corina pentru mesajul frumos pe care ni l-ai transmis:

“ … Thank you so much Coriolan for all your help and extra time spent creating it.
I love it and I am grateful to each one of you who have been part of the process. You were so very patient and nice. I truly appreciate everything you did to make my jewelry really special and unique. ” – Corina

Daca iti doresti sa afli mai multe despre proiestele speciale, poti citi aici cum se realizeaza un inel personalizat. Iar daca ai si tu in minte un design al unei bijuterii si ai incredere in echipa Coriolan, ne poti scrie pe suport@coriolan.ro.

Abia asteptam sa te cunoastem si sa te surprindem cu ceea ce putem sa facem!

One comment

  1. Pingback: Cum se realizeaza un inel personalizat? - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.