Ce trebuie sa stiti inainte de a comanda verighetele voastre

Va pregatiti pentru marele moment, ati cumparat cateva lucruri, ati contractat formatia, restaurantul si nunta „incepe sa prinda contur”. Ati ajuns si la etapa in care trebuie sa va alegeti verighetele dar nu este atat de simplu pe cat ati crezut. Va sarim noi in ajutor cu un articol care va ajuta sa intelegeti mai multe despre aceste bijuterii ce reprezinta simbolul iubirii voastre.

Nu v-ati gandit ca sunt atat de multe modele, nu stiati nimic despre profile sau despre procesul de productie si uite ca acum va confruntati cu foarte multe intrebari. Noi punem accent pe consilierea clientilor nostri si, din acest motiv, ne-am decis sa construim acest ghid pentru alegerea verighetelor perfecte.

Prin intermediul ghidului vom raspunde la cateva intrebari care va trec prin minte atunci cand va intalniti pentru prima data cu nesfarsita lume a bijuteriilor. Ne dorim ca, odata ce ati parcurs ghidul propus de noi, sa stiti informatiile de baza si sa cumparati verighetele care vi se potrivesc.

Alegerea verighetelor perfecte – ghid practic

1. Cu cat timp inainte de nunta trebuie sa va cumparati verighetele?

Trebuie sa stiti ca timpul de fabricare a unei perechi de verighete Coriolan dureaza trei saptamani (15 zile lucratoare). Consultantii nostri de vanzari va recomanda, insa, sa veniti cu cel putin 1 luna inainte de nunta voastra pentru a va alege modelul preferat. Veti fi informati cu privire la serviciile noastre, la posibilitatea achizitionarii cu aur la schimb si asupra altor aspecte comerciale. Puteti veni mai intai sa vedeti modelele, sa alegeti ceea ce va place; apoi, la o vizita ulterioara, va alegeti modelul preferat, sa-i stabiliti caracteristicile, sa va luati masurile si sa dati comanda.

2. Ce trebuie sa luati in calcul atunci cand va alegeti modelul?

Fiecare cuplu este diferit. Indragostitii au propria lor personalitate si isi doresc ca lucrurile sa se plieze pe aceasta personalitate. Verighetele, alaturi de fotografiile de nunta, sunt singurele lucruri care va raman, in afara de amintiri, pentru tot restul vietii. Verighetele insa, spre deosebire de fotografii, vor fi purtate zi de zi. Asadar, alegerea acestora este cu atat mai complexa.

Sfaturile noastre:

– ganditi-va la stilul vostru de viata inainte de a va decide la modelul verighetelor: ce bijuterii obisnuiti sa purtati si gasiti un model de verighete care sa se potriveasca cu stilul vostru.

– studiati-va evolutia degetelor: de exemplu, cum se comporta degetele voastre in timpul zilei. In functie de cum determinati acest lucru puteti alege si profilul verighetelor: confort sau plat.

– luati in considerare sugestiile consultantilor de vanzari: care sunt cele mai cumparate modele, care sunt cele mai pretentioase, posibilitatile de personalizare.

3. Cum se ia corect masura?

Din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor face parte si preluarea masurilor. Este foarte important sa va luati masurile corecte si verighetele sa nu fie prea largi sau prea stramte. Pentru acest lucru este foarte important sa veniti intr-o zi in care sunteti odihniti; cand nu va este foarte cald si cand nu ati consumat alimente foarte sarate sau picante deoarece exista riscul retentiei de apa si, implicit, a umflarii degetelor.

Mai multe puteti citi in articolul nostru Sfaturi pentru luarea corecta a masurii verighetelor.

4. Ce puritate a aurului ar trebui sa alegeti?

O alta problema apare atunci cand trebuie sa decideti tipul aurului din care vor fi facute verighetele voastre. In mod normal, veti crede ca aurul de 14k este mai dur deoarece contine un procent mai mic de aur in comparatie cu cel de 18K. In ceea ce priveste reteta folosita de noi, va putem asigura ca aurul de 18K este mai rezistent decat cel de 14K.

Daca doriti sa aflati mai multe despre diferentele intre aurul de 14k si cel de 18k, puteti citi  articolul nostru Aurul de 14K vs aurul de 18K: ce face diferenta?

5. De ce ar trebui sa alegeti o verigheta cu diamante?

In cazul in care v-ati decis sa alegeti un model de verighete cu pietre, sugestia noastra este ca pietrele alese sa fie diamante. Ganditi-va ca platiti deja manopera si ar fi pacat sa nu aveti o piatra de valoare. In plus, diamantul este cea mai rezistenta piatra si va rezista in timp, avand aceeasi stralucire, fara sa existe riscul craparii sau zgarierii ei.

6. Ce ar trebui sa stiti despre gravare?

Din ghidul pentru alegerea verighetelor perfecte nu putea lipsi serviciul de personalizare prin gravare. Gravarea poate fi de 2 tipuri: interioara si exterioara. La Coriolan, putem face oricare dintre aceste gravari. Puteti grava verighetele la Coriolan indiferent daca le-ati achizitionat de la noi sau nu, daca sunt noi sau daca le purtati deja de mai multi ani.

Mai multe despre fiecare tip de gravare in parte, despre preturile si exemplele de gravare, despre pasii pe care trebuie sa-i faceti atunci cand vreti sa gravati verighetele aflati de aici.

7. Ce servicii post – achizitionare ofera Coriolan?

Dupa ce v-ati cumparat verighetele, Coriolan va ofera gratuit, o data pe an pe tot parcursul vietii, servicii de curatare profesionala, placare cu rodiu, refacerea finisajelor si verificarea monturilor de pietre.

8. Verighetele pot fi reconditionate?

Sigur ca da, verighetele voastre pot fi reconditionate dar acest lucru depinde de modelul verighetelor. Un astfel de exemplu, puteti vedea in Reconditionarea verighetelor.

2 comments

  1. Pingback: Top aplicatii pentru organizarea nuntii de vis - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Verighete de proba din alama - un nou serviciu Coriolan - Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.