Top aplicatii pentru organizarea nuntii de vis

Traim in era digitala si acesta poate fi un avantaj perfect pentru tine, cea care ti-ai luat inima in dinti si iti vei organiza singura nunta (fara ajutorul unui organizator de evenimente). Felicitari pentru initiativa! Noi ne-am gandit ca putem sa te ajutam cu o lista de aplicatii pentru organizarea nuntii, aplicatii pe care le-am testat si noi consideram ca iti pot fi de mare folos.

Aplicatii pentru organizarea nuntii tale

Wedding Lookbook by The Knot

Asa cum ai presupus deja, aceasta este o aplicatie cu foarte multe imagini. Mai precis, este o sursa de inspiratie pentru tine deoarece iti prezinta sute de exemple de rochii de mireasa, accesorii, verighete, inele de logodna si multe altele. Poti salva ca favorite elementele ce ti-au atras atentia si, apoi, poti merge cu aceste fotografii la furnizori pentru a le arata care sunt preferintele tale. Aplicatia Wedding LookBook de la Knot este „o sora mai mica” a Pinterestului, care te va ajuta cu numeroase surse de inspiratie.

Fitocracy

Din lista noastra de aplicatii potrivite pentru organizarea nuntii face parte si Fitocracy. Aceasta aplicatie te ajuta sa te antrenezi si sa ai silueta dorita pana la ziua nuntii tale. Este o “baza de date” cu exercitii de fitness (cu foarte multe exercitii, instructiuni si filmulete) dar si o modalitate de a socializa cu ceilalti utilizatori.

Cu ajutorul acestei aplicatii iti poti urmari antrenamentele, poti castiga puncte, deblochezi noi nivele, mereu dorindu-ti sa iti depasesti limitele. Este o modalitate distractiva de a face sport la tine acasa sau la sala de fitness, fara sa te plictisesti. Devino un „Fitocrat” de-n data!

Wedding Planner by The Knot

The Knot este o sursa inepuizabila de idei pentru nunta ta. Daca apelezi la baza de date a acestei aplicatii, vei observa ca, pe langa multe articole si fotografii, vei avea la dispozitie: un widget cu numaratoarea inversa pana la data nuntii, partajarea fotografiilor, sugestii de furnizori de servicii si posibilitatea de a discuta cu ei, un site web de nunta, organizator pentru lista de oaspeti, un tracker pentru buget, o cronologie a zilei nuntii si altele la fel de interesante (si folositoare). Prin intermediul tuturor acestor „dotari”, vei fi sigura ca nu omiti niciun aspect al nuntii tale si vei reusi sa-ti indeplinesti toate obiectivele!

Wedding Happy

O aplicatie care pe noi ne-a cucerit este Wedding Happy. Aceasta te ajuta sa fii organizata, indiferent de tematica nuntii tale. Este, de asemenea, folositoare si mirilor!

Aceasta aplicatie iti va cere data nuntii, apoi te va ajuta cu un program personalizat, cu o „to-do checklist” si deadline-uri pentru fiecare task. De asemenea, vei avea la dispozitie si un cronometru (wedding day countdown) ca sa stii mereu cat timp mai ai pana la ziua nuntii. Desigur, mai sunt multe alte optiuni ce te vor ajuta sa-ti organizezi nunta ca o profesionista, deci poti instala cu incredere aplicatia chiar astazi!

Tu ce alte aplicatii pentru organizarea nuntii mai cunosti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.