Idei pentru o nunta tematica extraordinara

A venit clipa in care trebuie sa pui cap la cap toate ideile pe care le ai si sa-ti organizezi nunta tematica? Stim ca sunt multe de facut dar noi suntem alaturi de tine si incercam sa te ajutam sa organizezi o nunta extraordinara. Pentru ca nunta sa prinda contur si sa devina ceea ce iti doresti, ai nevoie de organizare. Hai sa incepem!

De ce sa alegi o nunta tematica?

Poate ca unii ar spune ca nunta tematica este o alegere iesita din comun. Dar nu este un lucru rau! Daca doresti ca nunta ta sa iasa din tipare, trebuie sa realizezi o nunta tematica memorabila. Oricum, cel mai important este ca voi doi sa va distrati!

Daca alegi acest tip de organizare tematica, vei iesi in evindeta si vei putea sa oferi invitatilor tai momente speciale de care isi vor aduce aminte cu drag. Orice nunta trebuie sa fie atent pregatita dar nunta tematica are nevoie de mai multa „atentie” pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. La pregatirea nuntii trebuie sa iei in considerare multe aspecte precum: localul, decoratiunile, tinuta, verighetele, meniul, muzica, invitatiile, marturiile, jocurile. Nuntile tematice au la baza un scenariu ce se remarca prin decor si detalii alese cu grija. Insa, trebuie sa alegi o tema, nu-i asa?

Î: Cum aleg tema?

R: In functie de personalitatea voastra, bineinteles!

Sa nu uiti niciun moment ca nunta este evenimentul vostru – al tau si al viitorului sot! Voi sunteti primii care trebuie sa va simtiti bine cu alegerile facute, deci tema trebuie sa se plieze perfect pe personalitatea voastra.

  • Un cuplu exuberant ar putea alege teme precum Hollywood (Lumini, Camera, Actiune!), Moulin Rouge, Nopti Arabesti;
  • Un cuplu pasionat de filme poate alege tema Razboiul Stelelor, Piratii din Caraibe sau Stapanul Inelelor;
  • Cuplurile romantice pot opta pentru o nunta cu tema romantica, ori Vara Tropicala sau poate Tinuturile de Gheata.
  •  

Da frau liber imaginatiei!

Cea mai des intalnita tema este aceea ce pleaca de la alegerea anotimpului preferat sau a celui in care sarbatoriti nunta. Tu va trebui sa identifici in fiecare anotimp ceea ce il face deosebit, care este farmecul si unicitatea lui. Apoi, vei putea sa alegi culorile si accesoriile ce vor da directia nuntii tale (culoarea rochiei de mireasa, a costumului mirelui, a rochiilor domnisoarelor de onoare sau a buchetului de flori, ori a aranjamentelor plasate in restaurant).

💡 HINT: Poti trece mai departe si sa identifici alte idei precum: Nunta exotica, Nunta marina, Poveste de iarna, Regatul Gheturilor, Tropical Party etc.

O alta varianta ar fi tema cromatica. Aceasta presupune alegerea unei culori care va fi mereu in centrul alegerilor tale. Poti alege culoarea ta preferata si nuante ale acesteia! Apoi alegi invitatiile, marturiile, tinutele, bijuteriile pe care le vei purta, toate intr-o nuanta apropiata culorii predominante.

  • Primavara: roz, lime, lila, galben,  fucsia, verde;
  • Vara: rosu, galben, coral, magento, bleu, albastru regal, mov;
  • Toamna: verde smarald, grena, bordo, portocaliu, crem;
  • Iarna: argintiu, alb, verde, albastru, mov, auriu.
  •  

Ca sa completezi decorul ales, poti sa apelezi la cateva „artificii” ce vor completa tabloul nuntii tale. Daca alegi sa creezi propria poveste de basm, atunci poate ai nevoie de recuzita si de costume (rochie de printesa, cavaleri in armura, strajeri, caleasca, pantofi de clestar, masti venetiene etc). Timpul va trece mult mai usor atunci cand momentele de improvizatie isi fac aparitia la nunta ta (magicieni, clovni, actori ce interpreteaza fragmente din opere celebre sau comice). Sau te gandesti ca o pereche de dansatori profesionisti va antrena invitatii la dans? Este o idee la fel de buna precum un guest book in care nuntasii pot sa scrie cateva randuri pe care le vei pastra ca amintire peste ani.

Te intrebi cum sa iti pregatesti nunta tematica? Afla din noul nostru articol!

2 comments

  1. Pingback: Idei inedite pentru invitatiile de nunta - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Stabileste bugetul nuntii tale in 5 pasi simpli - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.