Idei inedite pentru invitatiile de nunta

Invitatiile de nunta – un capitol important al nuntii tale, o carte de vizita si o mica anticipare pentru petrecerea ce va urma. Noi intelegem cat de importante sunt aceste mici detalii si ne-am gandit sa te ajutam cu cateva idei inedite.

Poate ai inceput cu invitatiile de nunta si apoi urmeaza sa cumperi rochia de mireasa, costumul de mire, marturiile; sau poate ai rezolvat toate celelalte aspecte si mai trebuie sa alegi doar invitatiile. Cert este ca, pana sa alegi invitatiile, deja stii cateva lucruri despre nunta ta: unde se va tine, ce culori predomina, ce tematica va avea. Deja sunt cateva informatii care te vor ajuta sa alegi invitatiile potrivite pentru nunta ta.

Cum alegi firma care iti va crea invitatiile de nunta?

Cu siguranta ai survolat internetul si ai vazut foarte multe modele, preturi diferite si diverse alte avantaje, insa nu ai luat inca decizia. Nu stii inca pe ce criterii sa te bazezi pentru a alege invitatiile si, din acest motiv, ti se pare ca este o munca grea – dar nu capitula! Nu uita: trebuie sa te distrezi, fara stres! 😉

Pentru a alege invitatiile de nunta, poti sa te raportezi la cateva aspecte:

  • Timpul de executie: stim cata nerabdare te apasa si, oricum, nu are sens sa astepti foarte mult pana sa primesti ceea ce iti doresti. Deci, timpul de livrare de pana la o saptamana (unele firme spun ca dureaza chiar si 3 zile din momentul plasarii comenzii) este un timp rezonabil de asteptare.
  • Pretul: bineinteles, bugetul pentru invitatiile de nunta este stabilit si nu trebuie depasit. Asadar, poti cauta firme ce ofera calitatea pe care o doresti la preturi accesibile pentru tine. Cu cat este oferta mai diversa, cu atat mai multa bucurie pe chipul tau!
  • Modelele variate: firmele care se ocupa de ceva timp de invitatii si au activitate constanta vor sti ce se cauta si vor putea sa iti ofere si tie ceea ce iti doresti. Dar ai grija: cu cat sunt mai multe modele din care poti sa alegi, decizia se va lua mai greu!
  • Posibilitatea de simulari si modificari: unele firme iti vor trimite simulari inainte ca invitatiile sa fie date la print. Peste aceste simulari vei putea sa intervii si sa realizezi cateva modificari. Este important acest aspect pentru ca doar asa ai siguranta ca invitatiile vor fi asa cum ti-ai dorit.
  • Posibilitatea de personalizare: poate ai ales designul, insa este un mic detaliu ce vrei sa fie eliminat. Sau poate tu stii ce iti doresti dar nu ai gasit inca. Discuta cu firmele pentru a afla daca poti sa iti personalizezi invitatiile. Important este ca, la final, fiecare detaliu al nuntii tale sa fie asa cum ti l-ai dorit!
  • Distanta de livrare: va fi mai usor sa discuti cu o firma care are sediul in orasul in care locuiesti decat cu o firma care se afla la sute de kilometri distanta. Astfel, poti avea posibilitatea sa te intalnesti cu designerul invitatiilor tale si sa ii explici mai usor ceea ce iti doresti.
  • Feedback-ul clientilor: profita de avantajul feedback-ului clientilor si iti poti face o parere despre produsele si serviciile pe care firmele le ofera. De asemenea, poti scrie mesaje firmelor pe care le-ai selectat si poti urmari viteza cu care primesti raspunsul; asa poti anticipa cum va fi relatia ta cu firma respectiva.
  • Reduceri: daca ai vreun voucher de reducere de la un targ de nunti sau de la un alt eveniment, poti profita de reducere. Este important si acest aspect deoarece, in functie de acesta, poti sa iti alegi alte invitatii sau sa folosesti banii economisiti pentru o alta achizitie. 🙂

Cum alegi designul invitatiilor de nunta?

Designul invitatiilor trebuie sa fie corelat cu tema nuntii, cu cromatica, cu preferintele mirilor, cu bugetul alocat acestei achizitii. Desigur, exista si alte criterii pe care le vei lua in considerare atunci cand alegi invitatiile. Aici, totul este subiectiv!

In linii mari, am identificat cateva designuri pentru invitatiile de nunta: clasice, hazlii, anotimpuri, romantice, florale, filigran, vintage. Doua firme ce noua ne inspira incredere si ne surprind prin creativitate sunt Memoires si Indigo.

One comment

  1. Pingback: Idei pentru o nunta tematica extraordinara – Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.