Ce trebuie sa stii despre redimensionarea inelului de logodna

Una dintre cele mai mari provocari atunci cand organizezi cererea in casatorie este alegerea inelului potrivit; si nu ne referim la design, ci la masura potrivita. Sunt mai multe modalitati utile ce te ajuta sa ghicesti dimensiunea perfecta dar trebuie sa stii ca ai la dispozitie si un alt serviciu: redimensionarea inelului dupa ce l-ai oferit 

Poate ca in prima instanta nu te gandesti la masura inelului, ci atentia ta se indreapta catre designul acestuia. Asa cum stii deja, sunt diferite moduri prin care se pot clasifica inelele de logodna. Unul dintre ele este tipul de montura – un subiect dezbatut pe larg aici.

Apoi, dupa ce ai ales inelul, te gandesti ca trebuie „sa nimeresti” si masura potrivita degetului iubitei tale.

De ce ar trebui sa ghcesti dimensiunea degetului cat mai aproape de realitate?

Pentru ca va fi mai usor sa realizam redimensionarea unui inel de la marimea 50 la 52, decat de la 58 la 52. De asemenea, in cazul in care un inel de logodna solitar trebuie sa fie redimensionat, este relativ simplu sa-i modificam marimea, fara probleme. Lucrurile se complica daca modelul inelului este unul mai complicat, daca are montate diamante pe parti sau daca design-ul nu permite o retusare a masurii. De aceea, in cazul in care un inel necesita o redimensionare semnificativa, procesul de marire sau micsorare poate afecta integritatea modelului sau structura sa si, in plus, exista toate sansele ca acesta sa fie un exercitiu costisitor.

Exista modele care pot fi dificil de redimensionat?

Asa cum spuneam si mai sus, exista inele de logodna al carui design poate fi prea complex pentru redimensionare. Printre aceste modele se regasesc:

– inelele cu banda de diamante

– inelele care au montate diamante pe parti

– inelele care au un model detaliat gravat manual, care merge, de asemenea, in jurul inelului.

Sfatul Coriolan: Pentru a evita ca redimensionarea sa fie imposibila, iti recomandam sa alegi, daca nu esti sigur, o masura mai mare, pentru a exista in partea de jos a inelului, spatiu pentru o eventuala modificare in viitor.

[foogallery id=”7280″]

Ce sa iei in considerare atunci cand masori degetul iubitei

Este important de retinut ca mainile fiecaruia reactioneaza diferit la stimulii din mediul extern. Mai ales daca este prima data cand se ia masura degetului, este bine sa stii ca mainile au de obicei dimensiuni diferite, in functie de momentul zilei. De asemenea, vara este posibil ca mainile sa fie mai umflate decat sunt iarna sau invers.

Pentru ca un inel mai ingust sa se simta confortabil pe deget, noi sugeram sa fie purtat pe tot parcursul zilei, pentru a se obisnui cu schimbarile meteo, conditia pentru care ar trebui sa fie marit, fiind oprirea circulatiei sanguine.

La Coriolan, redimensionarea inelului de logodna este gratuita

Bijutierii Coriolan inteleg cat este de greu sa aproximezi marimea exacta a primului inel cumparat pentru ea, mai ales atunci cand comanzi online. Asa ca iti asiguram schimbarea gratuita a masurii, pentru orice inel comandat online sau cumparat din unul din magazinele noastre.

Mai mult, pentru a afla masura potrivita a inelului, va oferim 3 metode prin care sa luati corect masura chiar la voi acasa.

Sfaturi pentru luarea corecta a masurii

  1. Apeleaza cu incredere la cel mai apropiat magazin de bijuterii / bijutier. Consultantii nostri din Iasi si Bucuresti sau cei care va raspund online, sunt mereu bucurosi sa va ajute.
  2. Trebuie sa stii ca Ring sizerul comandat de pe site este cea mai sigura metoda dintre cele 3 prezentate.
  3. Grosimea degetelor variaza in functie de momentul zilei sau temperatura – cel mai bine este sa iei masura seara.
  4. De asemenea grosimea variaza si intre maini, mana cu care scrieti avand de obicei o marime cu 0.5 mai mare. Nu uita ca degetul pentru care iei masura este inelarul de pe mana stanga.
Disclamer: Coriolan nu isi asuma raspunderea pentru folosirea si aplicarea necorespunzatoare a celor 3 metode. Pentru siguranta si corectitudine, va recomandam sa aflati masura la un magazin specializat.

Acum te simti mai pregatit pentru a face marele pas?

3 comments

  1. Pingback: 5 greseli facute de barbati cand o cer in casatorie - Blog Bijuterii Coriolan

  2. Pingback: Inelul de logodna online de la Coriolan - Blog Bijuterii Coriolan

  3. Pingback: Ce inele de logodna prefera femeile si ce cumpara barbatii - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.