Bijuterii de nunta de la Coriolan

Cand se apropie ziua cea mare, viitoarele mirese pot fi adesea gasite petrecand fiecare minut liber incercand sa puna cap la cap toate detaliile pentru ceea ce va fi nunta anului. Ce trebuie sa faci si ce trebuie sa nu faci atunci cand alegi setul de bijuterii de nunta?

Deseori, cel mai trecute cu vederea sunt bijuteriile pentru mireasa si pentru domnisoarele de onoare. Printre detaliile pe care le poti sari usor, dar care iti pot schimba intreaga tinuta, bijuteriile miresei sunt accentele de care trebuie sa nu uiti! Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te uiti peste fotografiile de la nunta ta, peste ani de zile si sa nu-ti faca placere.

Sugestii de bijuterii de nunta perfecte pentru voi

Cea mai simpla regula de urmat: less is more!

Mai bine nu exagera cu prea multe bijuterii. Iti poti scoate in evidenta rochia de mireasa printr-un accesoriu care sa te puna in valoare. Echilibrul este solutia, iar o bijuterie frumoasa te poate transforma intr-o aparitie de neuitat.

Vei purta, fara indoiala, o rochie superba, cu un buchet de flori si un eventual voal. Asadar, nu vei dori sa te umpli de alte accesorii de prisos. Un colier subtil, un pandantiv reprezentativ sau o pereche de cercei bine alese sunt bijuteriile de nunta pe care le alege orice mireasa. Indiferent daca alegi cerceii tip clips, verigi sau cercei lungi, cu diamante sau alte pietre pretioase, din aur galben sau aur alb, ai o multime de modele din care sa alegi.

Pentru a te ajuta in cautarea ta, iti prezentam cateva dintre modelele noastre preferate de bijuterii de nunta. Cel mai bun lucru la bijuteriile de mireasa si de mire este faptul ca, o data cumparate, le poti purta de nenumarate ori si le poti darui ca mostenire, spre deosebire de pantofii sau rochia de mireasa!

Bijuterii de nunta pentru Mireasa

[foogallery id=”8029″]

Bijuterii de nunta pentru Mire

[foogallery id=”8037″]

Voi ce bijuterii de nunta ati ales?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.