Cum activezi extra-garanția online pentru bijuteria ta de la Coriolan

Toate bijuteriile realizate de către Făurarii de Fericire vin însoțite de certificat de garanție, care atestă titlul aliajului din care sunt făcute bijuteriile și caracteristicile pietrelor prețioase, în concordanță cu marca de garanție proprie sau marca de certificare ANPC, marca titlului aliajului de aur (585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K) și greutatea în carate a pietrelor prețioase montate.

Termenul de garanție este de 2 ani, însă oferim posibilitatea de a activa și anumite extra-beneficii pentru achizițiile făcute din magazinele proprii Coriolan. Astfel, dacă în termen de 30 de zile de la data achiziției accesezi site-ul Coriolan, respectiv secțiunea de Activare Garanție, și înregistrezi bijuteriile cumpărate, vei avea acces la următoarele:

  • Întreținere anuală gratuită – o dată pe an, în baza garanției online sau a certificatului, beneficiezi de întreținere și curățare profesională, verificare / fixare montură pietre, precum și placarea cu rodiu pentru bijuteriile realizate integral din aur alb;
  • Înlocuirea gratuită a pietrelor pierdute – în cazul în care ai o bijuterie cu pietre prețioase și se întâmplă să pierzi pietrele în primii 2 ani de la achiziție, noi le vom înlocui fără costuri suplimentare (până la 0.05 ct inclusiv).

Acum că ți-am povestit care sunt extra-beneficiile de care poți avea parte dacă activezi garanția online, îți vom explica pas cu pas care este procedura de înregistrare a bijuteriei tale Coriolan pe platforma dedicată.

  • Vizitează site-ul Coriolan și accesează secțiunea ACTIVARE GARANȚIE. Dacă vei utiliza un desktop pentru a accesa site-ul, vei găsi această secțiune în meniul din stânga sus. Dacă vei utiliza un smartphone pentru a accesa site-ul, vei găsi această secțiune în meniul din dreapta sus.
  • În următoarea pagină va fi necesar să completezi adresa de e-mail cu care vrei să efectuezi înregistrarea bijuteriei tale Coriolan.
  •  

INFO: Dacă ai deja un cont pe site-ul nostru, atunci introdu adresa de e-mail și ulterior parola pe care ai setat-o.

  • După ce ai adăugat adresa de e-mail cu care dorești să activezi bijuteria ta Coriolan, următoarea etapă îți va solicita să introduci codul unic al produsului tău. Acest cod va fi notat pe eticheta bijuteriei, în avizul de însoțire, dar și pe certificatul de garanție fizic, primit la achiziție.
  • Aproape ai finalizat procedura de înregistrare a extra-garanției online. În cazul în care codul introdus este corect, se vor încărca informațiile aferente bijuteriei tale. Verifică dacă aceste informații sunt conforme cu cele de pe factura de achiziție. Apoi, completează datele tale – prenume, nume, nr. de telefon, data nașterii, adresa și datele de conectare (adresa de e-mail și parola). Bifează reCAPTCHA și apoi apasă butonul FINALIZEAZĂ ACTIVAREA GARANȚIEI.

INFODacă ai deja un cont pe site-ul Coriolan și deja ești logat, nu va mai fi necesar să completezi anumite informații în etapa de mai sus.

Garanția ta a fost înregistrată cu succes! Poți vizualiza produsul în contul tău, la secțiunea GARANȚIILE MELE.

INFO: Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați pe suport@coriolan.ro sau direct în magazinele Coriolan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.