Dorul de casa te aduce la Coriolan

August este luna in care familiile din Romania se reunesc! Este luna cel mai des preferata de tinerii ce isi oficializeaza relatiile si luna in care dorul de casa este stins de reintalnirile cu prietenii. Noi ne-am gandit ca dorul de casa te poate aduce in acest an la Coriolan!

Anul acesta ne-am decis sa primim cum se cuvine diaspora, cu o campanie adresata exclusiv ei. Asadar, am demarat campania #dorderomania ce se adreseaza romanilor care se reintorc acasa in luna august. Multi dintre voi va doriti sa petreceti timp cu familia, cu cei dragi si sa va reincarcati bateriile pentru inca un an. Dar se intampla ca, pe unii dintre voi, dorul de casa sa va aduca la Coriolan pentru a cumpara verighete,  nu-i asa? Fiindca tocmai in acest an ati stabilit ca veti oficializa nunta pe plaiurile mioritice.

Dorul de casa te aduce la Iasi

„Si se intampla ca si Coriolan sa aiba o campanie ce se pliaza pe nevoile mele!” Campania #dorderomania te asteapta la Iasi, in magazinul Coriolan de pe strada Gavriil Musicescu, in perioada 7 august – 9 septembrie 2018. Iti ofera gravarea numelui si a datei casatoriei gratuita! Iar pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, comenzile se vor onora in termen de 6 zile (in loc de cele 15 zile consacrate pentru celelalte comenzi).

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de campania #dorderomania?

    ✅  Sa iti fie intr-adevar dor de Romania, dor sa te revezi cu cei dragi in perioada aceasta; ❤️🇹🇩

    ✅ Sa te casatoresti in perioada in care se desfasoara; 👰🤵

    ✅ Sa pastrati biletul de avion/autocar/tren sau vigneta si sa-l prezentati in magazinul nostru (documentul doveditor sa fie emis in perioada 1 iunie – 31 octombrie 2018); 🛬🚗 🚅

    ✅ Sa alegeti orice model de verighete din portofoliul Coriolan (exceptand colectia Carbon); 🔝

    ✅ Sa va doriti sa va personalizati verighetele prin gravare. 🇱 🇴 🇻 🇪

Acesta este modul nostru de va spune „Bine ati revenit acasa!” si de a va oferi o mica bucurie. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre campanie, va stam la dispozitie cu drag pe Facebook, pe suport@coriolan.ro sau in magazinele Coriolan.

#dorderomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.