Live Shopping – un nou serviciu disponibil la Coriolan

Vrei să analizezi mai bine o bijuterie de pe site-ul Coriolan, însă nu poți ajunge în magazin? Ai nevoie de mai multe informații și dorești să vorbești cu un consilier Coriolan?

Am lansat un nou serviciu care te va ajuta să descoperi mai ușor detalii despre bijuteriile de pe site-ul nostru – Live Shopping.

Rezervă o întâlnire online și un consilier Coriolan îți va prezenta live bijuteriile selectate de tine. Toată experiența va avea loc în confortul casei tale, la data și ora care ți se potrivesc. De asemenea, în timpul întâlnirii îi poți solicita orice alte informații consilierului Coriolan.

Cum programezi o sesiune de Live Shopping

  • Descoperă oferta de bijuterii Coriolan disponibilă pe site-ul nostru. Alege dintre produsele disponibile pe stoc cele pe care dorești să le vezi live și despre care dorești să afli mai multe detalii.
  • În pagina acestor produse, există un buton de Live Shopping. Acesta se află sub butonul de Adăugați la coș.
  • Când dai click pe butonul Live Shopping vei afla în ce magazine Coriolan este disponibilă bijuteria. Dacă dorești să vizualizezi mai multe produse în aceeași sesiune de Live Shopping, atunci acestea trebuie să se afle în același magazin. Dacă dorești să afli mai multe informații despre magazinul în care se găsește bijuteria este suficient să accesezi link-ul magazinului – click pe denumirea locației.
  • Alege ce bijuterii dorești să vezi și să adaugă-le în lista de Live Shopping apăsând icon-ul de cameră din fața locației. Inițial lista este vidă, dar un link către listă va deveni vizibil imediat ce vei adăuga primul produs în listă.
  • Odată cu apăsarea icon-ului cameră , vei fi redirecționat în pagina listei de Live Shopping. Dacă alegi bijuterii din locații diferite, se va genera o listă separată pentru fiecare locație. Notează codul/codurile listelor și locațiile corespunzătoare, deoarece îți vor fi necesare într-unul din pașii următori.
  • Când ai adăugat toate bijuteriile pe care dorești să le vezi, apasă butonul Book Now din pagina listei de Live Shopping. Acest buton se află în dreptul locației în care dorești să faci programarea și te va redirecționa pe pagina platformei Setmore unde vei face programarea.
  • Selectează durata sesiunii, în funcție de disponibilitatea ta. Nu ai mult timp la dispoziție sau este o surpriză pentru partenerul/partenera ta și dorești să nu fii prins/ă în „flagrant”, alege o întâlnire de 10 minute. Dorești mai multe detalii sau să vizualizezi mai multe bijuterii, atunci alocă 30 minute sesiunii.
  • Alege consilierul Coriolan cu care dorești să ai discuția.
  • Alege ziua și ora discuției, iar acesta va fi la dispoziția ta pe perioada sesiunii de Live Shopping și va avea bijuteriile pregătite.
  • Pentru a avea o mai bună evidență a programărilor tale, îți poți crea un cont pe Setmore, utilizând Google, Facebook sau o adresă de e-mail. Acest pas nu este obligatoriu și poți programa sesiunea ta de Live Shopping și fără un cont de utilizator. Totuși, este necesar să ne comunici în formularul dedicat următoarele informații – numele, numărul de telefon și adresa de e-mail – pentru ca tu să primești confirmarea de înregistrare a sesiunii de Live Shopping, iar noi să te putem contacta.
  • Tot la acest pas, este necesar să notezi și codul listei aferente magazinului pentru care faci programarea, în căsuța de comentarii – astfel, consilierul Coriolan va identifica și va pregăti pentru tine bijuteriile pe care le-ai solicitat pentru vizualizare.
  • Programarea ta pentru sesiunea de Live Shopping a fost înregistrată cu success. Vei primi un e-mail cu datele programării. Dacă vei dori să o modifici sau să o anulezi, poți face acest lucru din e-mail-ul de confirmare primit.

Nu este obligatoriu să iei o decizie pe loc cu privire la bijuteriile vizualizate. Poți plasa comanda online ulterior sau poți merge direct într-un magazin Coriolan. Totuși, fără o comandă prealabilă fermă, ne rezervăm dreptul de a vinde oricând bijuteriile vizualizate sau solicitate pentru vizualizare.

Te-am făcut curios? Te așteptăm să programezi sesiunea ta de Live Shopping pentru a descoperi bijuteriile Coriolan!

One comment

  1. Pingback: Descoperă noul magazin Coriolan din Palas Mall – Blog Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.