Cum se asorteaza bijuteriile cu nuanta pielii

Iti doresti sa iti intregesti colectia cu noi bijuterii? Stii cum sa le asortezi cu stilul tau dar nu te-ai gandit si la nuanta pielii? Astazi iti povestim cum se asorteaza bijuteriile cu nuanta pielii pentru a crea tinuta perfecta, apreciata de toate prietenele tale si nu numai.

Care sunt nuantele pielii si cum le clasifici?

Atunci cand discutam despre nuantele pielii, gandul iti zboara, poate, la tenul masliniu mediteraneean sau la tenul ca de portelan al persoanelor nordice. Totusi, in acest caz, discutam despre nuante calde, reci si neutre. Cum determini care este nuanta tenului tau? Trebuie sa te uiti la incheietura mainilor, pe interior: venele pot avea tenta de albastru sau de verde. Astfel, daca au tenta de albastru poti spune ca ai o nuanta a pielii rece iar daca sunt verzi, atunci nuanta pielii este calda. Pentru nuanta neutra, vei gasi o combinatie intre albastru si verde.

De ce este important sa asortezi bijuteriile cu nuanta pielii? Designerii (pentru vestimentatie si bijuterii) spun ca este important deoarece doar unele culori sunt complementare si se potrivesc foarte bine impreuna.

Asortarea culorilor cu tinutele tale

Asadar, cum se asorteaza bijuteriile cu nuanta pielii?

Acum ai aflat ca nuanta pielii tale poate fi calda, rece sau neutra. Trecem la urmatorul pas si alegi una dintre cele 3 culori ale aurului: alb, galben sau roz. Pe langa acestea, trebuie sa discutam putin si despre pietrele pretioase si asortarea lor cu nuantele pielii.

Cu nuanta pielii rece se potriveste aurul alb. Astfel, bijuteriile din aur alb, platina, argint iti vor scoate in evidenta trasaturile si iti vor accentua calitatile. Daca preferi sa porti si pietre pretioase, atunci poti alege safirele, perlele, smaraldele.

Bijuterii Coriolan din aur alb cu pietre pretioase

Aurul galben si cel roz se potriveste persoanelor ce au nuanta pielii calda. Bijuteriile realizate din aceste culori se potrivesc persoanelor care au un ten măsliniu sau de nuanța piersicii. Aurul in aceste culori se poate combina cu smaraldele, rubinele, diamantele.

Bijuterii Coriolan din aur galben cu pietre pretioase

Daca, totusi, vrei sa pariezi pe preferintele tale, fara a asculta de recomandari, poti purta oricand diamante (transparente sau negre, perfecte si pentru nuanta neutra a pielii). Oricum, este important ca tu sa te simti bine cu tine si cu alegerile pe care le faci.

Iti recomandam ca, inainte de achizitiona o bijuterie, sa o cunosti foarte bine. Cateva informatii importante sunt disponibile in articolele noastre:

Asadar, ai ales sa asortezi bijuteriile cu nuanta pielii tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.