Inele de logodna celebre – inspiratie pentru tine

Te pregatesti sa cumperi inelul de logodna dar nu stii ce design sa alegi? De data aceasta, iti recomandam sa te inspiri de la celebritati! Cu siguranta aceste inele de logodna celebre pot fi sursa inspiratiei tale.

Inele de logodna celebre = celebritati = inele foarte scumpe!

Cam asta ti-a fost gandul, nu-i asa? Totusi, ele pot fi celebre pentru ca sunt vintage sau ies in evidenta prin pietrele deosebite. De aceea, pot reprezenta surse de inspiratie pentru design-ul inelului pe care il vei alege tu.

Sursele de inspiratie se gasesc oriunde. Trebuie doar sa fii foarte atent!

Inele de logodna celebre cu diamante bagheta

Diamantele bagheta au fost alese de multi barbati celebri. Doamnele care au spus „da” atunci cand au fost cerute in casatorie cu diamante cu forma rectangulara sunt: Mariah Carey, Beyoncé, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Anne Hathaway, Jessica Biel, Melania Trump.

Mariah Carey a primit un inel de logodna de 35 ct, pretul acestuia fiind nu mai putin de 10 milioane de dolari. Beyoncé a fost ceruta in casatorie in 2008 cu inel cu diamant de 18 ct, estimat la 5 milioane de dolari. Prima doamna Melania Trump a primit un inel de 15 ct (frumusetea inelului este nepretuita, insa Donald Trump a achitat 2 milioane de dolari pentru el). Jessica Biel poarta un inel de logodna cu un diamant cu taietura radiant, montat in platina. Angelina Jolie a primit un inel cu un design la care a lucrat, alaturi de bijutier, chiar și Brad Pitt. Este un inel cu mai multe baghete, la fel ca si cel al lui Marilyn Monroe (ce are 35 de diamante si seamana foarte mult cu o verigheta).

Inele de logodna celebre cu diamante rotunde

Cea mai intalnita forma a diamantului, aleasa pentru inelele de logodna, este cea rotunda, urmata de cea ovala. Celebritatile care poarta astfel de inele sunt: Natalie Portman, Kate Moss, Keira Knightley, Regina Elisabeta II, Salma Hayek.

Natalie Portman poarta un inel de logodna cu diamante din zone conflict-free ce sunt montate in platina reciclata (un astfel de inel „tradeaza” caracterul persoanei care il poarta). Un inel vintage cu diamant rotund innobileaza mana lui Kate Moss, in timp ce Keira Knightley isi exprima discretia cu inelul sau de logodna minunat. Regina Elisabeta II poarta un inel de logodna cu piatra centrala diamant rotund si pietre secundare; toate pietrele sunt montate in platina rezistenta la testul timpului. Si Salma Hayek poarta un inel de logodna cu diamant rotund, un diamant de 5 ct oferit de catre Francois-Henri Pinault.

Inele de logodna celebre – culori fancy

Sunt persoane care prefera inelele de logodna cu diamante ce au culori interesante. De asemenea, vei intalni si inele de logodna cu alte pietre pretioase, cu care o poti surprinde pe iubita ta. Vedetele ce au primit astfel de inele sunt: Ducesa de Cambridge, Halle Berry, Blake Lively, Carrie Underwood.

Actrita Halle Berry a primit un inel de logodna deosebit prin forma sa, piatra aleasa si semnificatia ascunsa. Inelul este realizat din aur galben si are montat un smarald de 4 ct si 2 diamante, completate de o gravare cu o simbolistica aparte (doar de cei doi logodnici stiuta). Un alt inel renumit este cel al Ducesei de Cambridge, inelul cu safir oval Garrard, inconjurat de diamante. Acesta a apartinut Printesei Diana, ce i-a fost oferit de Printul Charles de Wales. Blake Lively este fericita posesoare a unui inel cu diamant oval roz in timp ce Carrie Underwood a fost ceruta in casatorie cu un inel cu diamant central galben. Acesta este inconjurat de alte diamante transparente mai mici ce ii ofera pietrei centrale o stralucire aparte.

Inele de logodna inspiratie de la Coriolan

–––––––––––––––-

Daca ai nevoie de informatii despre produsele noastre, ne poti contacta pe suport@coriolan.ro, Facebook sau in magazinele Coriolan. Te ajutam cu drag sa alegi inelul de logodna potrivit!

One comment

  1. Pingback: Pietre pretioase: bijuteriile cu smarald - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.