Primul producător român de bijuterii la Vicenzaoro

In ultima perioada, Faurarii de Fericire au fost foarte ocupati, gandindu-se cum sa imparta fericirea si peste hotarele Romaniei. Astfel, o echipa cu experienta vasta in domeniul fauririi bijuteriilor din aur si cu multa voie buna a fost aleasa pentru a reprezenta firma Coriolan la targul de bijuterii Vicenzaoro din septembrie 2019. Hai sa aflam cum a fost!

Târgul de bijuterii Vicenzaoro

Vicenzaoro este cel mai mare targ de bijuterii din Europa, este locul unde se intalnesc cei mai importanti jucatori din lumea aurului si a bijuteriilor. Acest targ stabileste trendurile anului in materie de stil si design pentru bijuterii.

Este prima editie (7 – 11 septembrie 2019) la care am participat si noi, plini de emotii si de speranta pentru viitor. Ne-am intalnit cu peste 1000 de firme, fiecare dintre acestea fiind o sursa de inspiratie si un exemplu pentru industria mondiala de bijuterii.

Vitrina Coriolan Vicenzaoro septembrie 2019

Bucuria noastra cea mai mare a fost atunci cand ne-am vazut indeplinit visul: primul brand romanesc de bijuterii si-a marcat prezenta pe piata internationala. Am facut parte din districtul creatorilor – aici am intalnit companii specializate in prelucrarea metalelor pretioase si a elementelor ce dau voce calitatii productiei bijuteriilor din aur.

Asadar, am adus inovatia si fericirea in Italia prin modelele de verighete Zen, EKG si Carbon. Ne-am simtit ca in al noualea cer atunci cand am vazut extazul, curiozitatea si aprecierea vizitatorilor nostri.

Revedere, dulce revedere…

Suntem atat de incantati de participarea la Vicenzaoro, incat ne vom revedea negresit si la editia din iarna (cu noi surprize, bineinteles). Pe aceasta cale dorim, nu doar sa multumim tuturor pentru sustinere, ci sa va invitam sa ne cunoastem si sa va surprindem la Vicenzaoro, editia de iarna din perioada 17 – 22 ianuarie 2020.

Vitrina Coriolan Vicenzaoro septembrie 2019

La fel ca si in anul 2019, targul de bijuterii Vicenzaoro ne va astepta in ianuarie cu o suprafata impresionanta de 54.600 metri patrati impartita in 6 districte: ICON, LOOK, CREATION, EXPRESSION, ESSENCE, EVOLUTION. Este un eveniment foarte important de networking deoarece intalnim peste 20.000 de participanti din 117 tari ale lumii, fiecare dintre cele 5 zile fiind o oaza de cunoastere a lumii bijuteriilor.

Asadar, cu cine ne intalnim la Vicenzaoro la editia din iarna 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.