Castigatorii concursului Coriolan au ales orasul Dubai

Te-ai intrebat zilele acestea: „Ce se mai stie despre castigatorii concursului Coriolan?”, acela cu luna de miere… Noi am anticipat acest gand si am decis sa-ti raspundem: „sunt foarte bine, au fost in luna de miere in Dubai si au impartasit cu noi cateva amintiri”. Hai sa aflam despre povestea de dragoste si vacanta de vis a familiei Coșofreț.

Povestea de dragoste a inceput pe o retea de socializare

Mihaela si Lucian s-au cunoscut in urma cu 10 ani, prin intermediul unei retele de socializare. Distanta nu a insemnat foarte mult pentru ei deoarece conversatiile pe internet i-au apropiat si timpul a zburat fara sa fie simtit. Asa se intampla ca, in anul 2015, Lucian a decis sa faca pasul cel mare si sa-si ceara in casatorie iubita, chiar in restaurantul unde urma sa se desfasoare si nunta de vis. Parintii le-au fost alaturi la fiecare pas, dand o semnificatie aparte fiecarui moment trait de cei doi.

Lucian a surprins-o pe Mihaela, reusind sa creeze „un moment neasteptat si foarte emotionant… acel moment unic de nedescris„. Lucian a simtit o bucurie enorma si a reusit sa treaca cu brio peste aceasta etapa, chiar daca este o fire putin emotiva. In schimb, Mihaela a avut foarte mari emotii dar a simtit o implinire sufleteasca stiind ca urma sa-si uneasca destinul cu sufletul sau pereche.

Au mai trecut 2 ani si este organizata si nunta, „intr-un loc sublim, de o eleganta aparte„. Lucrul cel mai dificil intampinat de cei doi la organizarea nuntii a fost alegerea invitatiilor. Au preferat o invitatie de tip pasaport care sa se potriveasca cu tema nuntii: „calatorie in jurul lumii„. Luna de miere s-a desfasurat pe taram romanesc, „un pic la munte, un pic la mare. Diversitate.

 

Recomandari pentru viitorii miri

Mihaela si Lucian sunt tineri, abia si-au intemeiat familia dar isi doresc ca pe viitor sa fie „totdeauna asa cum au fost pana acum„. Sunt caracterizati de entuziasm, sunt mereu cu zambetul pe buze si sunt siguri ca izvorul dragostei ce i-a unit va ramane in permanenta in sufletele lor. Castigatorii concursului Coriolan le recomanda viitorilor miri „sa paseasca cu incredere in cercul familiei, cerc ce este manifestat de dragoste, respect, noblete si fidelitate„.

 

Cum au devenit castigatorii concursului Coriolan?

Bineinteles, primul pas a fost alegerea verighetelor. Ne-au vizitat intr-unul dintre magazinele noastre din Iasi, decisi sa achizitioneze o pereche de verighete Coriolan. Ce au considerat ei dificil a fost alegerea modelului de verighete, datorita gamei variate de modele. Dar, verighetele finute ce i-au transformat in castigatorii concursului Coriolan „stateau intr-un coltisor sfioase… asteptand sa devina legamantul vesnic al dragostei lor„.

Au inscris codurile in platforma de activare a garantiei online si au asteptat pana la extragerea castigatorului. Lucian ne-a spus ca „la aflarea vestii a ramas foarte surprins deoarece a crezut ca este o gluma„. Orice dubiu a disparut cand i-a fost inmanat voucher-ul si cei doi au putut merge sa-si aleaga vacanta de vis. S-au gandit ca este momentul perfect si unic pentru a vizita orasul Dubai.

Starile traite in acest oras sunt inimaginabile pentru ca este un oras care iti da, la orice pas, noi provocări; te umple de energie, te face sa explorezi, sa descoperi minunatele locuri cu care probabil o data in viata ne intalnim. Dubaiul ne-a oferit sa vedem lucruri care ne-au facut sa ramanem surprinsi de cat de diferiti sunt oamenii si culturile. Am fost primiti cu caldura, iar locurile vizitate ne-au facut sa ne dorim sa ne intoarcem.

In final, dorim sa multumim din suflet echipei Coriolan pentru frumoasa surpriza pe care ne-a facut-o, o vacanta de vis, nu degeaba numindu-se „Faurar de Fericire”. Recomandam cu drag, tuturor, produsele CORIOLAN avand in vedere calitatile lor, finetea lor, pretul inegalabil si calitatea oamenilor care lucreaza pentru brand-ul  CORIOLAN. Va multumim cu drag!

Dragii nostri, Mihaela si Lucian,

Va multumim ca ne-ati ales pentru a va fi alaturi in cel mai frumos moment al vietii voastre. Va suntem recunoscatori ca ati impartasit cu noi cateva momente speciale si ca am reusit sa va oferim vacanta la care ati visat. Ne bucuram ca faceti parte din marea familie Coriolan! 

2 comments

  1. MartinRug

    Hellow my name is MartinRug. Wery capable post! Thx 🙂

    1. coriolan Post author

      Hello, Martin,

      Thank you for your appreciation. We invite you to read the other articles and give us a feedback if you wish.

      Thank you,
      The Coriolan team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.