De ce sa comanzi bijuterii online?

Te pregatesti sa faci un cadou cuiva dar nu ai foarte mult timp de petrecut prin magazine? Noi iti propunem o alternativa care sigur iti va fi pe plac: poti sa comanzi bijuterii online. Acestea vor ajunge la tine in maximum 3 zile, insotite de un ambalaj perfect pentru a fi oferit cadou. Nu pierde timpul, comanda bijuteria online!

De ce sa comanzi bijuterii online?

1. Economie de timp si efort

Este mult mai usor sa cauti un cadou de la tine de acasa, din fotoliul tau confortabil, decat sa petreci jumatate de zi prin magazine: aglomeratie, oboseala, nervi, stii tu… Acum, pe magazinul online Coriolan, din cateva click-uri poti gasi bijuteria potrivita, fie ca este pentru tine fie ca este pentru persoana iubita.

2. Control deplin

Ti s-a intamplat vreodata sa te simti presat de personalul de vanzari in alegerea unui cadou? Dar sa ti se forteze mana sa cumperi ceva iar acasa sa realizezi ca, totusi, achizitia nu a fost cea mai buna alegere? Daca raspunsul tau la cel putin 1 din cele 2 intrebari este `Da!`, iti recomandam sa incerci alegerea unui cadou (a unei bijuterii-cadou) dintr-un magazin online.

Daca vei comanda bijuterii online, atunci tu vei fi singurul care decide ce merita si ce nu. Vei putea compara in liniste alternativele pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. Tu vei fi stapan pe situatie!

3. Transport si cutie de bijuterii gratuite

De ce sa te deplasezi tu dupa o bijuterie cand poate veni ea la tine acasa gratis? Si de ce sa mai dai bani pe o cutie-cadou speciala pentru bijuteria aia nemaipomenita cand o poti primi gratis odata cu bijuteria?

4. Posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile lucratoare

In cazul in care nu-ti mai doresti bijuteria comandata, indiferent de motiv, o poti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii coletului. Noi iti vom returna banii integral in maxim 30 de zile. Ti se pare echitabil?

5. Livrare acasa, in maximum 3 zile lucratoare, oriunde in tara

Nimic mai simplu! Ai comandat bijuteriile online de acasa, le primesti acasa fara sa mai faci drumuri, sa stai la semafoare, la cozi, la discutii cu personalul de vanzari; fara sirul ala de activitati obositoare care preced cumpararea unui cadou.

6. Dubla garantie a calitatii

Dubla garantie, adica una care atesta titlul aurului (14K sau 18K) si una care atesta caracteristicile diamantelor (carate, culoare, claritate, taietura). Da, exact, vei primi 2 certificate de garantie, astfel incat sa poti fi sigur de alegerea facuta.

Daca vrei sa afli mai multe despre bijuteriile Coriolan sau despre serviciile pe care le oferim, te asteptam in magazinele Coriolan. Ne poti contacta, de asemenea, pe suport@coriolan.ro sau Facebook!

Asadar, comanzi bijuterii online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.