Idei de cadouri oferite la Botez

Te-ai confruntat deseori cu intrebarea “Dar oare ce sa-i iau micutului pentru botez?”. Noi am gasit raspunsul la aceasta intrebare, raspuns pe care il vom prezenta pe larg in acest articol. Deci, haide sa aflam ce idei iti propunem pentru CADOURI OFERITE LA BOTEZ.

Daca vei da un search pe internet, cel mai des te vei intalni cu idei precum: trusou pentru bebe, rama foto, felicitari personalizate, cutii muzicale, suport argintat pentru certificatul de botez, album foto, jucarii, pusculite. O astfel de lista am descoperit noi si primul gand a fost: „De care dintre aceste cadouri se va bucura bebelusul si care ii vor servi ca amintire?”

Raspunsul este: niciunul. Dupa cum vedeti, cadourile acestea sunt oferite, mai cu seama, parintilor (suport argintat pentru certificatul de nastere) sau sunt cadouri ce vor putea fi folosite doar catva timp (trusou pentru bebe). Bineinteles ca un album foto poate fi o amintire de nepretuit dar ce spui despre o bijuterie?

Cadouri oferite la botez: Bijuterii pentru copii

Poate ca bijuteria nu a fost prima ta alegere pentru ca te gandesti ca nu are ce sa faca un copil cu ea dar este, cu adevarat, o amintire de neuitat. Noi ne-am gandit ca aceste cadouri oferite la botez trebuie sa fie o amintire ce il va insoti pe cel mic o perioada de timp. De asemenea, exista posibilitatea ca aceasta amintire sa devina mostenire de familie, de ce nu?!

Pentru fetite vei gasi numeroase idei: cercei, bratari, lantisoare. Pentru baieti, poti sa achizitionezi o bratara cu placuta pe care o vei grava cu orice iti trece prin minte. Aici avem numeroase idei de cadouri pentru copii.

Personalizarea cadourilor

Asa cum am mentionat deja, unele bratari pentru copii au o placuta ce poate fi personalizata prin gravare. Noi lucram cu diferite fonturi de scriere dar se pot grava si numeroase simboluri reprezentative pentru bebelusul abia botezat.

De asemenea, poti sa optezi si pentru:

  • bratara cu banut
  • bratara placuta cu diamant
  • un pandantiv cu numele bebelusului
  • monograma reprezentativa pentru prenume
  •  

Mult mai multe modele de bijuterii pentru copii sunt disponibile in magazinele Coriolan iar consilierii nostri sunt pregatiti sa va ofere informatii despre toate acestea. Va asteptam cu drag!

Acum ca ai numeroase idei de cadouri pentru botez, pe care dintre ele le vei achizitiona?

 

One comment

  1. Pingback: Ziua Copilului - Idei de cadouri pentru micutul tau - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.