Black Friday la Coriolan

Te-ai pregătit tot anul pentru perioada cadourilor? Ai câteva idei pentru cadouri însă nu ești încă sigur dacă bugetul îți permite să achiziționezi tot ce îți dorești? Black Friday de la Coriolan este soluția!

Black Friday pentru bijuteriile Coriolan

Anul acesta nu îți face probleme! Suntem Făurarii de Fericire ce te ajută să îți îndeplinești cele mai frumoase dorințe prin intermediul campaniei noastre de Black Friday.

Anul acesta te ajutăm să cumperi cadouri deosebite celor dragi! Dacă ți-ai făcut deja lista cu cadouri, te sfătuim să nu o definitivezi înainte de a vedea campania de Black Friday din magazinele Coriolan: magazinul Coriolan online, magazinele din Iași (Carrefour Felicia, Nicolae Iorga, Gavriil Musicescu) și cel din București.

Reduceri de până la 50%

👉 În oricare dintre magazinele Coriolan te așteaptă reduceri de 15%, 20%, 30%, 40% și 50% pentru bijuteriile cu pietre prețioase. Campania se desfășoară în perioada 22 – 30 noiembrie (timpul e limitat dar oferta de bijuterii sigur îți va surprinde așteptările, fiind nelimitată).

Te întrebi care vor fi bijuteriile incluse în campanie și ce reduceri vor avea? Te invităm să ne urmărești paginile de Facebook și Instagram, precum și site-ul nostru. Totuși, vom trișa un pic și îți vom oferi un un preview aici:

Vrei să fii primul care descoperă campaniile Făurarilor de Fericire? Abonează-te la newsletterul nostru și vei descoperi lumea magică a bijuteriilor!

Așadar, care sunt cadourile alese de tine?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.