Cum se comanda verighetele la Coriolan?

Daca nunta se apropie, atunci sunteti in cautarea verighetelor si vreti sa aflati cat mai multe amanunte despre cum se pot comanda. La Coriolan este foarte simplu, fie ca sunteti din Iasi sau Bucuresti, fie ca locuiti intr-un alt oras din tara. Odata ce ati ales modelul de verighete, este foarte bine sa stiti ca, la Coriolan, toate verighetele sunt create la comanda.

Care sunt pasii pentru a plasa o comanda de verighete?

1. Alegerea verighetelor

Daca ati ajuns direct intr-un magazin Coriolan pentru a gasi modele de verighete pe care vreti sa le probati, o data ce ati ales modelul, titlul aurului, ati identificat marimile, v-ati decis daca modelul va avea sau nu diamante si ati stabilit latimea, consilierul Coriolan va pune la dispozitie un pret aproximativ pentru perechea de verighete pe care v-o doriti.

Online, pe pagina fiecarui model de verighete veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie: numele modelului, descrierea, greutatea aproximativa, latimea, timpul de livrare (pentru comanda) si pretul aproximativ. Nu preluam comenzi de verighete, inca, prin intermediul site-ului.

Bine de stiut! La Coriolan, incurajam probarea verighetelor pentru a va da seama cum se simte un anumit model pe deget, cat este de confortabil un profil si cum arata pe mainile voastre. Asadar, va asteptam in magazinele noastre pentru a proba mostrele sau pentru a beneficia de serviciul „Verigheta Perfecta”.

2. Plasarea comenzii de verighete

Daca nu va place un set de verighete, va puteti comanda fiecare cate un alt model. Se pot realiza, asa cum ati presupus, numeroase tipuri de personalizari: prin modificarea numarului pietrelor, combinatii de culori, gravarea cu motive diverse etc. Majoritatea verighetelor pot fi personalizate la cerere iar aceste lucruri se discuta pe suport@coriolan.ro.

3. Gravarea verighetelor

Gravarea verighetelor la Coriolan poate lua forme infinite, de la initialele voastre, la numele de alint, de la semnaturile si pana la amprentele voastre. Cateva idei de gravari veti gasi in articolul nostru „5 motive pentru personalizarea verighetelor prin gravare”

4. Plata verighetelor

Cand ati ales modelul verighetelor, tipul de gravare si toate celelalte detalii pentru comanda, consilierul Coriolan va calcula o suma aproximativa, din care veti achita doar 30 % avans, restul de plata facandu-se in momentul ridicarii verighetelor din magazinul Coriolan.

💡 HINT: Gramajul si costul exact al verighetelor il vom afla doar in momentul in care comanda este finalizata.

Durata unei comenzi de verighete este de aproximativ 2 saptamani, iar aceasta va fi comunicata chiar in momentul in care veti plasa o comanda ferma si veti semna contractul cu noi. In momentul cand verighetele vor fi gata, veti fi sunat de un consilierul Coriolan pentru a ridica verighetele.

5. Garantia oferita pentru verighetele voastre

Toate produsele Coriolan sunt insotite de certificat de garantie, prin care se explica conformitatea si calitatea acestora. Coriolan garanteaza titlul aliajului din care sunt realiate verighetele si pietrele pretiose, in concordanta cu certificatul de conformitate emis prin marcarea cu: marca de garantie proprie, marca titlului aliajului din aur (585 sau 750), greutatea in caracte a pietrelor pretioase montate. 

Garantam remedierea viciilor ascunse de fabricatie si neconcordanta cu caracteristicile verighetelor comandate, excluzand daunele cauzate de diverse accidente, lipsa de ingrijire sau purtarea neadecvata a verighetelor, precum si nerespectarea indicatiilor existente in certificatul de garantie si oferite de consilierii nostri in timpul si dupa cumpararea verighetelor. De asemenea, pentru modelele de verighete cu pietre (pretioase si/sau semipretioase), in cazul caderii acestora, Coriolan va inlocui pietre pierdute, pana la 0,05 ct inclusiv, in primele 6 luni de la data achizitionarii verighetelor (cu exceptia cazului cand verighetele intra sub incidenta unui caz de limitare sau excludere a garantiei sau conformitatii).

💡 HINT: O data pe an, verighetele Coriolan beneficiaza de intretinere si reconditionare GRATUITA.

Daca mai exista alte informatii de care va doriti sa beneficiati inainte de a plasa o comanda de verighete, nu ezitati sa ne contactati pe suport@coriolan.ro sau la oricare dintre numerele noastre de telefon 0332/440.632 sau 0749/090.555. De asemenea, consilierii nostri va asteapta cu drag in oricare dintre magazinele Coriolan pentru a va ajuta sa luati decizia cea mai buna.

One comment

  1. Pingback: Verighetele si forma degetelor - ce model ti se potriveste - Blog Bijuterii Coriolan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.