5 inele de logodna cu design deosebit

Fericirea sta in simboluri mici dar cu o semnificatie mareata. Cand vine vorba de povesti de dragoste, faurarii Coriolan strang toate resursele pentru a crea simboluri ale iubirii pe care sa le purtati intreaga viata. Dar care dintre ele este cel potrivit? Iata propunerea noastra: 5 inele de logodna cu design deosebit ce sunt facute la comanda de catre Faurarii de Fericire.

Diamantele sunt preferatele doamnelor. Nu ai cum sa dai gres cu un inel de logodna plin de stralucirea celei mai frumoase pietre pretioase. Si, ca sa ii poti darui jumatatii tale un simbol deosebit, noi te ajutam cu o reducere de 15% pentru inelele de logodna disponibile imediat. Dar daca te gandesti sa-i oferi un inel de logodna precum nu mai exista altul, trebuie sa te orientezi catre inele cu design aparte. Acestea au fost create de designerul nostru pentru a surprinde placut orice domnisoara si pentru a face cererea in casatorie memorabila.

5 inele de logodna cu design deosebit de la Coriolan

Alege un design distinct pentru iubiri aparte!

Reflecta-ti dragostea intr-o mare de diamante incrustate cu migala intr-un simbol al iubirii vesnice. Plecand de la forma simpla a inelului de logodna, designerul Coriolan a venit cu o idee diferita pentru montura, ca o oglinda de diamante in care se poate intrezari un viitor fericit.

[foogallery id=”7849″]

Aveti povesti si sentimente de iubire unice pentru care faurim insemne aparte. Acest inel de logodna este metafora unui viitor infloritor in care, precum diamantul central, iubirea este singura care conteaza.

[foogallery id=”7862″]

Ca o incoronare a dragostei voastre, acest inel de logodna este inceputul unei vieti pline de iubire. Pentru povestile de iubire care dainuie de mult timp, pentru cei in ochii carora jumatatea lor este asemeni unei regine, pentru indragostitii fara cusur a fost creat acest inel de logodna, cu detalii atent lucrate si un finisaj desavarsit.

[foogallery id=”7864″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.