Bijuterii Coriolan incrustate cu pulbere de stele

Mister, eleganta, unicitate.
Aspectul uluitor al diamantelor negre a cucerit de-a lungul timpului familii regale, arheologi, oameni de stiinta, acumuland in jurul lor legende variate. In italia, acestea sunt cunoscute pentru puterea lor de a pastra armonia in cuplu, si de a salva relatiile aflate in cumpana.
Indiferent de povestile pe care le poarta cu ele, diamantele negre au fost mereu un simbol al avutiei, al elegantei si al luxului. Chiar semnificatia in limba greaca, „adamas”, adica „invincibil”, sugereaza maretia care le este atribuita, dar si duritatea caracteristica, fiind mult mai puternice decat diamantele obisnuite.

Farame de stele
Natura ne-a oferit mereu cele mai bune resurse, iar cele create pentru a bucura privirea sunt de-a dreptul spectaculoase. Diamantele negre, provenite in cea mai mare proportie din zona Braziliei si a Africii Centrale, par a avea, dupa cum sustin cercetatorii, origini interstelare, fapt dovedit si de structura lor bogata in hidrogen. Aceste farmane de stele pastreaza in intensitatea culorii lor misterul intregului univers. Fragmentele care impodobesc montura bijuteriilor sunt adesea incrustate alaturi de diamante obisnuite datorita efectului impresionant al contrastului dintre ele.

Diamantele tinere
Misterul care dainuie in jurul diamantelor negre nu este legat doar de aspectul lor tainic, ci si de originea lor incerta. Sunt cele mai dure corpuri care exista pe Pamant, iar cercetatorii dateaza existenta acestora in urma cu 3,5 miliarde de ani, fiind considerate „tinere”, spre deosebire de diamantele obisnuite care s-au format acum aproximativ 4,25 miliarde de ani in urma. Desi au inceput sa fie apreciate relativ recent, dupa secolul al XX-lea, raritatea lor, si dificultatea cu care este realizata taietura, le sporeste valoarea si pretiozitatea in comparatie cu diamantele albe.

Invincibilitatea, o calitate transmisibila
Montate atent in montura inelelor de logodna, diamantele negre tind sa accentueze semnificatia acestui simbol de inceput de drum. Invincibilitatea lor caracteristica este inspiratoare, iar puterea tainica ce le invaluie va va umple vietile cu tot atata armonie si magie.

Bucura-te de magia inelelor cu diamante negre alegand un model dintre cele disponibile imediat.

One comment

  1. Pingback: Diamantul negru - i-am descoperit secretele! - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.