Concurs: Tu unde vrei sa iti ceri in casatorie sufletul pereche?

Cererea in casatorie e un pas emotionant in viata fiecaruia si reprezinta inceputul de drum intr-o viata fericita de familie. Daca intr-un articol anterior v-am sugerat cateva locuri in care puteti sa puneti acesta intrebare emotionanta, acum lansam o provocare.

Intra in albumul nostru de pe Facebook cu inele de logodna din colectia de luna indragostitilor si da share inelului preferat spunand unde a-i vrea sa iti ceri in casatorie jumatatea. Concursul are loc in perioada 13-24 februarie, iar pe 25 februarie vom extrage numele norocosului castigator care va fi premiat cu un inel de logodna in valoare de 2000 de lei.

Mai mult, daca vrei sa iti dublezi sansa de castig, intra si pe pagina noastra de Instagram, alege inelul preferat din colec?ia de luna indragostitilor si da comentariu cu locul in care vrei sa faci cererea în casatorie. In felul acesta vei fi de doua ori pe listele noastre de extragere. Pentru mai multe informatii citeste regulamentul concursului aici: http://www.coriolan.ro/regulament-concurs-inele-VDay-2017.pdf.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.