Un vis devenit realitate alaturi de Coriolan

Iubim sa contribuim la fericirea voastra si sa va ajutam sa puneti primele temelii in viata de familie. Acesta este motivul pentru care am premiat timp de 3 saptamani cele mai ingenioase cereri in casatorie cu un inel de logodna cu diamant.

Astazi, unul dintre castigatori a facut primul pas spre casatorie. Lucian si-a cerut de sotie iubita asa cum ne-a povestit pe 7 decembrie in concursul de pe Europa FM, ”Coriolan premiaza cele mai inspirate cereri in casatorie!”: „Iubita mea este medic stomatolog. Ma gandesc sa o cer in casatorie intr-un mod inedit. De obicei eu ii aduc lucrarile de la tehnicienii dentari si ma gandesc ca intr-o zi cand ii aduc o coroana de portelan sau alta lucrare, in cutia cu lucrari dentare sa ii pun acest inel,
iar pe un mulaj dentar sa scrie mare: vrei sa fii sotia mea?”.

Lucian a facut intocmai, a pus la cale intreaga surpriza asa cum si-o imagina, iar cel mai frumos „da” din viata lui a fost pe buzele actualei logodnice. Emotia puternica a momentului a fost surprinsa in cateva fotografii realizate de colegii de cabinet, dar imaginile nu reusesc sa arate in totalitate minunea simtit? in inimile celor doi.

Rasplata noastra vine in zâmbete, si in lacrimi de bucurie. Fericirea de pe chipurile indragostitilor este de nedescris, dar ne inspira pe noi sa faurim cele mai „de poveste” simboluri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.