Maia Bijou si Coriolan participa la targul “Nunta ta”!

Sezonul nuntilor sta sa bata la usa, iar febra pregatirilor deja a inceput. De aceea, in perioada 4-6 aprilie va invitam la targul “Nunta ta” ce va avea loc in Shopping City Mall Galati pentru a gasi perechea perfecta de verighete Coriolan si nu numai.  Acestea vor incununa pentru toata viata povestea voastra de dragoste, iar colegii de la Maia Bijou va vor fi alaturi pentru cea mai buna consiliere. 

V-ati descoperit reciproc, acum sunteti unul pentru celalalt si aceasta este minunea dragostei voastre. Tema centrala a tot ce cream pentru voi sunt verighetele Coriolan – la fel de autentice, pretioase si pure ca si dragostea voastra. Clasice, fantastice, simbolice   sau personalizate, verighetele Coriolan sunt pentru totdeauna, ca si dragostea voastra.

Modele unice, superbe, care abia asteapta sa fie probate veti gasi si in cele doua bijuterii MAIA BIJOU, iar daca va veti hotari sa le faceti o vizita, iata care sunt adresele:

Maia Bijou Parma: Str. Brailei nr. 185, Telefon: 0236 311 135,
Program de functionare: Luni – Sambata: 09:00-20:00 | Duminica: 09:00-13:30

Maia Bijou Tiglina: Str. Brailei nr. 165A, Bl. A2 (vis-a-vis de Liceul Pedagogic), Telefon: 0236 414 412, Program de functionare: Luni – Sambata: 09:00-20:00 | Duminica: 09:00-13:30

www.romero.ro sau pagina Facebook MAIA.BIJOU.GALATI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.