In iulie am lansat Campania Rasfatata

In iulie am lansat Campania Rasfatata care te invita in magazinele noastre, sa incerci toate bijuteriile!

Ai ales modelul preferat? Afla ca, la Coriolan, fiecare bucurie vine cu sot. Pregateste-te sa primesti si mai mult, de fiecare data cand te decizi! Sute de cadouri isi asteapta randul, cuminti!

Cand a fost ultima data cand ai iesit extrem de binedispus(a) dintr-un magazin de bijuterii? A fost atunci cand ai ales un cadou pentru tine sau pentru cineva drag? A fost atunci cand ai avut timp sa probezi toti cerceii sau atunci cand, impreuna cu persoana iubita, ai hotarat o fraza magica de gravat pe verighete? Noi ne-am gandit ca a venit vremea sa-ti oferim o experienta si mai frumoasa de shopping.

Te asteptam cu drag in magazinele noastre din Iasi si Bucuresti, ca sa intri cu adevarat in jocul seductiei dintre diamante, aur, pietre pretioase si perle! Consultantii nostri de vanzari ne-au spus ca o persoana descopera adevarata stralucire numai dupa ce petrece cateva momente in mijlocul celor mai frumoase bijuterii. De ce sa nu-ti oferi o evadare completa in aceasta lume?

In plus, iti fagaduim ca, din luna iulie a lui 2013 si pana epuizam complet surprizele noastre, vei primi in dar cadouri de rasfat si alint, selectate cu atentie si pregatite cu dragoste!

Informare:

In cursul unei luni superbe de vara am epuizat stocul de cadouri de rasfat si alint, aducand bucurii si fericire pe chipurile a numerosi tineri indragostiti, care poarta cu multa dragoste bijuteriile Coriolan.

Campania s-a incheiat pe data de 25 august 2013, insa promitem sa revenim cu surprize si cadouri mai frumoase in perioada urmatoare. Va asteptam mereu cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.