Cum afli masura inelului de logodna

Cum sa afli masura inelului de logodna

Te-ai hotarat sa faci marele pas: sa o ceri in casatorie. Desigur, pentru asta iti va trebui un inel din aur, cu o singura piatra care sa simbolizeze iubirea pe care i-o porti. Insa, mai intai, trebuie sa afli care este masura inelului de logodna pe care il vei oferi. Deoarece stim ca aflarea marimii este o adevarata problema, iti punem la dispozitie 3 metode usoare si rapide de aflare a marimii fara a strica surpriza 😉

Metode pentru a afla masura inelului de logodna

Metoda 1 – Ringsizer

Cea mai sigura metoda este folosirea ring sizer-ului de la Coriolan. Acesta este disponibil pentru achizitie pe site-ul Coriolan iar pretul acestuia este 25 lei.

Metoda 2 – Documentul cu masuratori

  1. Imprumuta de la persoana destinatara a cadoului un alt inel care ii vine perfect pe degetul pe care va purta inelul de logodna.
  2. Imprima documentul cu instructiuni pe o foaie A4 .
  3. Inainte de listare, asigurate ca in fereastra de listare parametrul “Page Scaling” este setat pe “None” (pentru a deschide fereastra de listare, apasa CTRL+P)
  4. Pozitioneaza inelul imprumutat pe unul dintre cercurile de mai jos, pana gasesti potrivirea perfecta (astfel incat conturul desenat sa fie vizibil, cat mai aproape de marginea interioara a inelului)
  5. Masoara bara din stanga cu o rigla. Trebuie sa fie de exact 30 mm sau 1 inch lungime. Alternativ, puteti plasa o fisa de 50 BANI in locul indicat. Moneda ar trebui sa se potriveasca exact peste schita, fara sa depaseasca marginile.
  6. Daca inelul este intre marimi, iti recomandam sa alegi marimea mai mare.
  7.  

Metoda 3 – Metoda lumanarii

  1. Pune inelul imprumutat pe o lumanare conica pana cand acesta lasa o urma pe lumanare.
  2. Mergi cu lumanarea marcata la un bijutier sau trimite-o la Coriolan (vezi adrese) si ti se va comunica marimea potrivita pentru inel.
  3.  

Care crezi ca este cea mai folositoare metoda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.