Unitatea de producție Coriolan are casă nouă

În sfârșit am realizat schimbarea pe care ne-o doream de foarte mult timp: am finalizat lucrările și transferul la noua Unitate de Producție Coriolan (Calea Chișinăului, nr 35). Pentru a face cunoscută această schimbare colaboratorilor și iubitorilor de bijuterii, departamentul de marketing a realizat un interviu cu managerul societății. Acesta a relatat pe scurt cum s-a produs schimbarea și care sunt planurile de viitor pentru cel mai mare producător de verighete și inele de logodnă din România – Coriolan.

Unitatea de producție Coriolan are casă nouă. Cum ați luat decizia să realizați această schimbare?

Vechea unitate de producție nu mai corespundea cu nivelul nostru de dezvoltare (era un spațiu închiriat). Noua locație ne aparține și acum suntem liberi să investim totul în dezvoltarea firmei.

Această schimbare era de mult în planul nostru, deoarece ne doream un spațiu pe care să îl putem numi cu toții Casa Făurarilor de Fericire. Dorința aceasta precum și aspirația de a oferi tuturor bijutierilor un spațiu de lucru pe măsura priceperii și dedicării lor, ne-au motivat să realizăm schimbarea.

Schimbarea s-a produs în plină pandemie. V-ați confruntat cu situații neprevăzute din acest motiv?

Nu a fost ușor, mutarea s-a realizat într-o lună și jumătate. Zilnic am împachetat, transportat și instalat pe rând mașinile, sculele și posturile de lucru pentru a fi transportate către noua locație. Ar fi fost într-adevăr dificil să ne mutăm chiar la deschiderea sezonului de lucru (începutul verii).

Am ales să nu ne lăsăm înfrânți de „starea de urgență” din lunile aprilie-mai. Am valorificat pauza forțată ca să realizăm mutarea cât mai rapid. Nu am avut situații neprevăzute datorate pandemiei, ci am încercat să profităm la maximum de fiecare moment.

Ce îmbunătățiri are noua unitate de producție în comparație cu cea veche?

În primul rând, ne bucurăm că este spațiul nostru pe care l-am putut amenaja la un cu totul alt nivel. Am cumpărat o hală din Iași și am reclădit-o practic de la zero. Cu o echipă inspirată de arhitecți și designeri am proiectat ceea ce avea să devină noua unitate de producție Coriolan.

Zi de zi, cu o energie nesfârșită, izvorâtă din dorința de a vedea visul împlinit, am fost prezent și am coordonat toate echipele de constructori, instalatori, electricieni implicați în proiect. După un efort continuu de mai bine de jumătate de an, am reușit să ne mutăm.

În al doilea rând, ne-am dorit să oferim Făurarilor de Fericire condiții de muncă de care să fie mândri. Am vrut ca ei să vină cu drag la serviciu. Acest aspect este foarte important deoarece știm că ei își transpun sufletul în bijuteriile pe care le creează iar starea lor de spirit este foarte importantă. Toate energiile pozitive sunt menite să aducă bucurie celor care poartă bijuteriile Coriolan.

Care sunt planurile de viitor pentru firma Coriolan?

Suntem însuflețiți de această schimbare și ne dorim să ne perfecționăm produsele și serviciile pe care le oferim. Tehnologia de ultimă generație ne ajută să producem bijuterii de o calitate competitivă, să inventăm și să făurim bijuterii cu design-uri atrăgătoare pentru piața din România.

Dorim să rămânem pe locul 1 în ceea ce privește producția de verighete și inele de logodnă. Așa cum v-am obișnuit, vom aduce pe piață modele noi de bijuterii, în ciuda perioadei grele pe care o traversăm, dar pe care trebuie să o depășim cu fruntea sus.

În încheiere, dorim să mulțumim tuturor celor ce au fost implicați în acest proiect, tuturor celor ce au adus acest vis la realitate. Nu în ultimul rând, le mulțumim celor ce au ales să ne ofere încrederea lor.

Vă asigurăm că pe viitor vom fi încântați să vă oferim emoții pozitive prin intermediul bijuteriilor Coriolan făurite cu fericire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.